Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Koskoca Galatasaray'ın 3 yöneticisi sırasıyla Kemal Sunal filmi gibi şunun şurasında bu gece şu gece diyerek tarih veriyo ama Sneijder umrunda değil adam Pazartesi'nden önce karar veremem diyor hatta daha ileri gidip transferin bitmesine 2 hafta var diye imada bulunyır.

O da iyiymiş. Sneijder transferi gecikebilir hatta olmayadabilir.. Ama 3 yönetici tarih vermeyecek o zaman. Ben sadece buna kızarım açıkçası.

Belki de Snejder en başından beri bize belli bir süre vermemiştir:confused:

sneijder daha demin dedi pazartesinden once karar vermiyom..daha bilmiyorum diye..

niye inanimki renktas..

tamam işte, pazartesi kararını verir, gelir imzayı atar yazılan şartlarda. haberde bugün imzalayacak demiyor ki, iki gün sonra imzalar. 4-5 günde hangi transferi bitirmişiz,hele böyle kariyerli bir oyuncuyu. birkaç gün olumlu ya da olumsuz düşüncede olmadan beklmekte fayda var.

Spor gecesi haftasonlarıda varmıydı varsa gazuk bişey dedimi

zaten yaptigimiz sozlesmede 15 ocak son gun degil mi? yani o zamana kadar aldik aldik yoksa yatin gecmis olsun...

Liverpool'un vereceği yıllık ücret İnter'in indirilmiş maaşından fazla değildir. O yüzden sırf EPL diye giderse bilmem ama istediği parayı alamaz orda.

Bence ya bize gelir yada İnter'de kalır.

Yengeye twitterdan sorun beyler cevap verıyor :asd:

napim renktas ben gercekci bakarim..ben simdi fazla umutlanip timsaha yatmak istemem..

seref aydin dan bu ara haber varmi?

Tabiki gerçekçi bakmak lazım, telaffuz ettiğimiz adam Sneijder...Biz taraftarlar istiyoruz ki teklifi yapalım ertesi gün imzalasın yok öyle bir dünya maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt