Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ahahah bence karısının twitleri haber olmalı o derece sneijderden önemli açıklamalar yaptı ve sadece türklere cevap verdi bu mesaj olmalı :D

Yabancılarada verdi reyiz ben gördüm interlilere falan ama bizimkiler cok yazıyor

Beyler Yolanthe Turk erkegine pek yabanci degil, fazla ozele girmden soyleyeyim dedim :d

Kezban orani yuksek

Yazmamış öyle birşey..

Bugün de herkes bizi kekleyip duruyor.. :mad:

off allahım nedir bu çile yarabbim sen büyüksün

galatasaray taraftarının yaşadığı transfer çilesini başka hiç bir taraftar yaşamamıştır

Hayirlisi ise gelsin yoksa gelmesin abi ne bu ya kac gundur takimida olumsuz etkiliyordur muhtemelen ben sogudum wallah bu adamdan gelmesin kalsin otursun interde

Hayirlisi ise gelsin yoksa gelmesin abi ne bu ya kac gundur takimida olumsuz etkiliyordur muhtemelen ben sogudum wallah bu adamdan gelmesin kalsin otursun interde

Yok aksine takım bugün güzel oynadı

ben kendimi en kotu durumlara hazirlamisim sizede tavsiye ederim hata gelmiyecek diye bile kendimi kabulandirmisim gelirse ne guzel gelmesede zara uzulmem.

galatasaray taraftarının yaşadığı transfer çilesini başka hiç bir taraftar yaşamamıştır

doğruyu söylemek gerekirse bugüne kadar yaşananlar gerçekten çok eğlenceliydi ama benim için bu iş akşamdan itibaren işkenceye dönüşmeye başladı ve çok sıkıldım

Bu fenerliler kadar ezik görmedim.. Yengeye yolladiklari tweetler fln hay onlarin ben pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep cocuklari:)

Sırf burada basının ve gazetenin dolduruşlarına gelip ardından Sneijder'e ve karısına Twitter'da küfredenler olmuştur kesin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt