- 22 Haziran 2012
- 12.180
- 5.605
- 2.013
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esek Peru'dan degil mi Harun Reis.
zaten olumsuz birşey olsa hiçbirşey yazmazdı sallamazdı diyorum! ciddi manada birşeyller varki cevap veriyor! öpücük gönderiyorolumsuz giden birsey olsa bile ,sana söyle derdi kusura bakmayin sneijder ve GS anlasamadi o yüzden ne yazikki istanbull a gelmiyoruz ama istanbul ve sizleri seviyorum dese ne olucak
yolenthe cabau ya sorulan transfer sorularına mikroblog sitesi twitter'dan cevap veren ünlü oyuncu 'Kocamın durumu hakkında bir çok soru aldım. Ama ne olacak bilmiyorum. Gelişmeleri sadece Tanrı bilir. Zaman gösterecek. İnanılmaz tatlı mesajlarınız için teşekkkür ediyorum' diyerek durumu belirsizliğini koruyan Sneijder hakkında en son bilgiyi aktardı.
Cabau'nun bu açıklamalardan sonra o an kendisine soru yöneltmemiş bir Galatasaray taraftarına( @metinoktaykral) cevap yazması dikkatlerden kaçmadı.
sporx nöbette:trollface:

@Cansu_Nakipoglu: fenerliler Sneijder'in eşine burası Florya, burası Türkiye diyip ölü ve yaralıların olduğu fotoğraflar gönderiyorlar vay a...![]()

Sali gunu baskanin aciklamalarindan itibaren nobeti hic yazmadan takip ediyorum.
mesajlarin %70inden fazlasini okumusumdur.
ama artik yazmama totemime son veriyorum. Zira bu transfer benim icin artik olsa da olur olmasa da olur.
Zaman gectikce neyin ne oldugu ortaya cikmaya basladi.
İnter sneijderin maasini dusurmesini istedi ve kabul etmeyince kadro disi birakti. Ama parayi odemeye devam ediyor.
Galatasaray talip olunca inter bizimle anlasti. Oyuncuya da ya sartlarimi artik kabul eder maasini dusurursun, ya Galatasaray'a gidersin ya da oynamamaya devam edersin dedi.
Oyuncu da Galatasaray'la maddi konularda anlasti ve bunu cebine koydu ve dusunmek icin sure istedi.
buyuk liglerden bir teklif ariyor belki de buldu ve kendi daha az para alsa bile gidecek gorunuyor.
Bir taraftan da interin restini gordugunu soyluyor ve "rahatim, oynamasam da olur" diyor.
"Buyuk ligden gelen veya gelecek olan teklifi kabul edeceksin ya da ben parami almaya devam ederim" diyor.
Veya bir baska olasilik "benden kurtulursun ama biraz daha para isterim" diyor.
Eger bilmedigimiz baska birsey yoksa durum bu.
Baskan taraftara sozunu tutmak istiyor ama Bence Cok fazla beklememeli, yapacaksak transferlerimizi yapmaliyiz.
Evet ben de cok isterim gelmesini ama durum buysa bir tarih verip geliyorsa gelir gelmiyorsa isimize bakmaliyiz.
En azindan bizim 2 hafta vaktimiz yok.
Ntvspor haberi hala tutuyor Sneijder Galatasaray'da
Ntvspor haberi hala tutuyor Sneijder Galatasaray'da