Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herkes dağılmış. Milletin ümidi pek kalmadı galiba.

Soner, anlasmis olmasi adamin gelecegini garanti etmiyor. Adam acik acik buyuk liglerden talip ariyor kendine.

Mahir yazını like ladım ama bence sorunu İnterle, süre konusunda haklısın bizimkiler derki salıya kadar olumlu yada olumsuz cevap ver yada bence doğru olan şık; Başka bir futbolcuyla ilgilenmeli hem Sneijderin olumsuz cevabına karşı B planı hayata geçer hemde Sneijder e aba altından sopa gösteririz.

Beklediğim haber geldi sneijder gelip gelmesin mühim değil :D

Gidiyorum lan buralardan :)

en az iki sene yokum gençler :)

Blog tasarımı yapabilen bir renktaşımıza ihtiyacım var

beyler olursa bu iş pazartesi olur yoksa kapanır bu defter herkese iyi geceler hayırlısı olsun altın portakal sanki :trollface:

beyler sneijder olmuyorsa bana göre 3lü ortasahaya (4-1-4-1) geçip forvete yakın, skorer bir kanat oyuncusu almalıyız. zira elimizde bu sisteme uygun yeterli ortasaha oyuncuları var ve bu sistemle oyunu geçen seneki gibi merkeze yönlendirirsek bizim açımızdan çok daha iyi olur diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz bu konuda

Mahir yazını like ladım ama bence sorunu İnterle, süre konusunda haklısın bizimkiler derki salıya kadar olumlu yada olumsuz cevap ver yada bence doğrusu olan şık; Başka bir futbolcuyla ilgilenmeli hem Sneijderin olumsuz cevabına karşı B planı hayata geçer hemde Sneijder e aba altından sopa gösteririz.

Aslında bu arada sol bek veya stoper alacaksak adımlarımız hızlanmalı artık. Sneijder işi daha süreceğe benziyor.

Nöbet tutuyoruz burada moraller bozuk zaten..

Reklama bakar mısın abi yahu?

Başka bölge,mevki kalmamış gibi..

Tövbe yarabbi..

Sneijder'i getirecen İstanbul'a sonra vazgeçtim almıyorum şimdi gidebilirsin diye yollayacan öyle artislik olmaz böyle yapılırı gösterecen.

Cuma günü lig basliyor daha birtane Transfer yok...

Sali gunu baskanin aciklamalarindan itibaren nobeti hic yazmadan takip ediyorum.

mesajlarin %70inden fazlasini okumusumdur.

ama artik yazmama totemime son veriyorum. Zira bu transfer benim icin artik olsa da olur olmasa da olur.

Zaman gectikce neyin ne oldugu ortaya cikmaya basladi.

İnter sneijderin maasini dusurmesini istedi ve kabul etmeyince kadro disi birakti. Ama parayi odemeye devam ediyor.

Galatasaray talip olunca inter bizimle anlasti. Oyuncuya da ya sartlarimi artik kabul eder maasini dusurursun, ya Galatasaray'a gidersin ya da oynamamaya devam edersin dedi.

Oyuncu da Galatasaray'la maddi konularda anlasti ve bunu cebine koydu ve dusunmek icin sure istedi.

buyuk liglerden bir teklif ariyor belki de buldu ve kendi daha az para alsa bile gidecek gorunuyor.

Bir taraftan da interin restini gordugunu soyluyor ve "rahatim, oynamasam da olur" diyor.

"Buyuk ligden gelen veya gelecek olan teklifi kabul edeceksin ya da ben parami almaya devam ederim" diyor.

Veya bir baska olasilik "benden kurtulursun ama biraz daha para isterim" diyor.

Eger bilmedigimiz baska birsey yoksa durum bu.

Baskan taraftara sozunu tutmak istiyor ama Bence Cok fazla beklememeli, yapacaksak transferlerimizi yapmaliyiz.

Evet ben de cok isterim gelmesini ama durum buysa bir tarih verip geliyorsa gelir gelmiyorsa isimize bakmaliyiz.

En azindan bizim 2 hafta vaktimiz yok.
buyuk liglerden gelicek teklifleri bekliyor olayı mantıklı değil! bu oyuncu 28 yaşında premier ligte kimse 10 milyo euro brüt maaş vermez! buna chelseda dahil, yaşı daha genç biri olsa kariyer için gidebilirdi ama sınejder realde oynamış interde oynamış! bu saatten sonra kesinlikle daha az bir paraya imza atmaz! benim göruşumbu ben sınejderin yerinde olsam bu şartlarda premier lige gitmem. sonuçta toplam en fazla 5 yada 6 sene daha oynar! ortalama 2,3 katı para kazanacakken neden tercih etsin istanbul gibi bir yeri neden elinin tersiyle itsin! ingiltere dediğiniz yer surekli hergun yağmur yağan istanbulun yanınadan geçemiyecek soğuk bir ulke! bakın teveze bir daha tatil için bile ingiltereye gitmem diyordu. hergun yağmur yağıyor sosyal hayat sıfr diyordu. istemeyerek kalıyor.

Transfer Nöbeti

Mahir yazını like ladım ama bence sorunu İnterle, süre konusunda haklısın bizimkiler derki salıya kadar olumlu yada olumsuz cevap ver yada bence doğru olan şık; Başka bir futbolcuyla ilgilenmeli hem Sneijderin olumsuz cevabına karşı B planı hayata geçer hemde Sneijder e aba altından sopa gösteririz.

Ben de aynen bunu diyorum.

Tamam Buyuk ligleri Turkiye'ye tercih edebilir buna kimsenin itiraz edecegini sanmam ama Galatasaray hic kimsenin "baska teklif olmazsa giderim" diyebilecegi bir kulup degil, boyle dusunenle isimiz olmayacagini gostermeliyiz.

Ya tarih vermeliyiz ya da ust duzey baska bir oyuncu alip ustune bir de aciklama yapmaliyiz, daha iyisini bulduk diye.

Transfer Nöbeti

Bu arkadas öpe öpe ücretinde indirime gider ve İnter'de kalır...

Sent from my iPad using Tapatalk

Yalnız bugün takımı iyi gördüm. Yenildik belki ama ikinci yar kadro iyice ikinci lig kadrosuna dönmüştü.

Rakip zayıftı belki ama beğendim şahsen. Çünkü, daha önce rakip zayıf da olsa böyle görmemiştim takımı.

Takımın en büyük sorunu hücumları sonlandıramıyoruz. Bunun için de böyle bir adama ihtiyacımız var aslında.

Sali gunu baskanin aciklamalarindan itibaren nobeti hic yazmadan takip ediyorum.

mesajlarin %70inden fazlasini okumusumdur.

ama artik yazmama totemime son veriyorum. Zira bu transfer benim icin artik olsa da olur olmasa da olur.

Zaman gectikce neyin ne oldugu ortaya cikmaya basladi.

İnter sneijderin maasini dusurmesini istedi ve kabul etmeyince kadro disi birakti. Ama parayi odemeye devam ediyor.

Galatasaray talip olunca inter bizimle anlasti. Oyuncuya da ya sartlarimi artik kabul eder maasini dusurursun, ya Galatasaray'a gidersin ya da oynamamaya devam edersin dedi.

Oyuncu da Galatasaray'la maddi konularda anlasti ve bunu cebine koydu ve dusunmek icin sure istedi.

buyuk liglerden bir teklif ariyor belki de buldu ve kendi daha az para alsa bile gidecek gorunuyor.

Bir taraftan da interin restini gordugunu soyluyor ve "rahatim, oynamasam da olur" diyor.

"Buyuk ligden gelen veya gelecek olan teklifi kabul edeceksin ya da ben parami almaya devam ederim" diyor.

Veya bir baska olasilik "benden kurtulursun ama biraz daha para isterim" diyor.

Eger bilmedigimiz baska birsey yoksa durum bu.

Baskan taraftara sozunu tutmak istiyor ama Bence Cok fazla beklememeli, yapacaksak transferlerimizi yapmaliyiz.

Evet ben de cok isterim gelmesini ama durum buysa bir tarih verip geliyorsa gelir gelmiyorsa isimize bakmaliyiz.

En azindan bizim 2 hafta vaktimiz yok.

Cok guzel yorumlamissin sureci. Aynen senin gibi dusunuyorum... Bir eklemede benden gelsin izninle : Inter bu resti cekti Sneijder icin Ya Galatasaray, ya fiyatinda indirim ve Inter formasi yada suresiz kadro disi... Wesley istesede istedigi bir takima transfer olamaz cunku burda da Inter sorunu ile karsilasacak .Sozlesmeli futbolcusu satmak istemez ise satmaz zaten. Fatih Terim'in bu konuda yorum yapmamasinin sebebinin Sneijder'i istememesinden degildir bence A.Albayrak 'in da soyledigi gibi hangi T.Direktor takiminda Sneijder gibi bir futbolcu istemezki. F.Terim bu Ticari anlasmanin farkinda ve bu oyuna karsi. Hem tarafdar hemide Oyuncular etkileniyorlar bu durumdan. Ha Galatasaray'in bu isden finansal cikari ne olabilir derseniz bence oncede de telafuz edilen 5 milyon euro.

Umarim fazla Supheci oldugumdan yaniliyorumdur ve Yonetim saglam bir gol atar.

Bu Transfer ile ilgili sağlam analizleriniz var bir çoğunuzun ama bir okadarda saçma..

Sizce Dünya Starı olan bir adamın böyle bir karaktersizlik yapıcağına inanıyormusunuz ..

Hele ki Eş'i için Dinini değiştiren bir adama ? :)

Transfer Nöbeti

buyuk liglerden gelicek teklifleri bekliyor olayı mantıklı değil! bu oyuncu 28 yaşında premier ligte kimse 10 milyo euro brüt maaş vermez! buna chelseda dahil, yaşı daha genç biri olsa kariyer için gidebilirdi ama sınejder realde oynamış interde oynamış! bu saatten sonra kesinlikle daha az bir paraya imza atmaz! benim göruşumbu ben sınejderin yerinde olsam bu şartlarda premier lige gitmem. sonuçta toplam en fazla 5 yada 6 sene daha oynar! ortalama 2,3 katı para kazanacakken neden tercih etsin istanbul gibi bir yeri neden elinin tersiyle itsin! ingiltere dediğiniz yer surekli hergun yağmur yağan istanbulun yanınadan geçemiyecek soğuk bir ulke! bakın teveze bir daha tatil için bile ingiltereye gitmem diyordu. hergun yağmur yağıyor sosyal hayat sıfr diyordu. istemeyerek kalıyor.

Adam Hollandali, soguk veya yagmurlu olmasini sen sevmeyebilirsin ama o aksine seviyor bile olabilir.

Transfer Nöbeti

beyler sneijder olmuyorsa bana göre 3lü ortasahaya (4-1-4-1) geçip forvete yakın, skorer bir kanat oyuncusu almalıyız. zira elimizde bu sisteme uygun yeterli ortasaha oyuncuları var ve bu sistemle oyunu geçen seneki gibi merkeze yönlendirirsek bizim açımızdan çok daha iyi olur diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz bu konuda

Katiliyorum, Bence bizim ihtiyacimiz olan 10 numara kanat oyuncusu olmali zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt