Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Atilla Gökçe nerelerde bitmişti bu iş hani neresi bitmiş nasıl bitmiş bizle bilek

Arkadaş eğer cidden iki hafta var daha falan dediyse acil vazgeçilmeli bu transferden. Ne bileyim basalım parayı madem öyle 10-15 mio civarı Honda'yı bitirmeye çalışalım mesela.

Bu Transfer ile ilgili sağlam analizleriniz var bir çoğunuzun ama bir okadarda saçma..

Sizce Dünya Starı olan bir adamın böyle bir karaktersizlik yapıcağına inanıyormusunuz ..

Hele ki Eş'i için Dinini değiştiren bir adama ? :)

nolmuş kı ne yapcakmıs

Beyler sürekli olumsuz mesaj yazıyor gibi olacağım ama dış basında, Liverpool'un Sneijder için devrede olduğu, bonservisin düşük olduğu için yıllık ücreti için kulübün fedakarlık yapabileceği falan yazılıyor.

Sanırım elden kaçtı balık. Sneijder'de bu ilginin farkında ki her gün iteliyor bizim hakkında ki kararını.

Geçmiş olsun, biraz relist olmakta fayda var, Ş.Ligindende, Şampiyonluktanda, Başarıdanda çok uzak olsada, Liverpool, İsim olarakta, lig olarakta, abartıyorum din olarakta, Sneijder gibi bir oyuncu için daha cazip, eğer 4 milyon oradada eline geçecekse ki geçecektir. 35 milyona Carroll'u alan kulüp Liverpool. Suarezi ile Gerrard'ı ile kesinlikle bizden daha parıltılılar.

acı ama gerçek :sad007: Kötümser değilim, artık gerçekleri görüyorum yavaştan. Kuş muş diyenle de muhattap olmam. Önceki mesajlarımda ki heyecanımı görebilirler.

Sneijder'in bize gelmeyeceği bence çok açık.

Star mıtar falan tamam ama fazla naz aşık usandırır bu pteside gelmezse artık hıc gelmesın daha ıyı bu ne ya sankı geldıgı takım yunan lıgınde oynuyor galatasaray lan bu borumu

Beyler sürekli olumsuz mesaj yazıyor gibi olacağım ama dış basında, Liverpool'un Sneijder için devrede olduğu, bonservisin düşük olduğu için yıllık ücreti için kulübün fedakarlık yapabileceği falan yazılıyor.

Sanırım elden kaçtı balık. Sneijder'de bu ilginin farkında ki her gün iteliyor bizim hakkında ki kararını.

Geçmiş olsun, biraz relist olmakta fayda var, Ş.Ligindende, Şampiyonluktanda, Başarıdanda çok uzak olsada, Liverpool, İsim olarakta, lig olarakta, abartıyorum din olarakta, Sneijder gibi bir oyuncu için daha cazip, eğer 4 milyon oradada eline geçecekse ki geçecektir. 35 milyona Carroll'u alan kulüp Liverpool. Suarezi ile Gerrard'ı ile kesinlikle bizden daha parıltılılar.

acı ama gerçek :sad007: Kötümser değilim, artık gerçekleri görüyorum yavaştan. Kuş muş diyenle de muhattap olmam. Önceki mesajlarımda ki heyecanımı görebilirler.

Liverpoolun senelik 10 m€ maaş vereceğini sanmıyorum

Gelmezse gelmesin gitsin f5'e karşı Avrupa Liginde mücadele etsin biz şampiyonlar liginde takılmaya devam edelim.

Adam Hollandali, soguk veya yagmurlu olmasini sen sevmeyebilirsin ama o aksine seviyor bile olabilir.
gus hidinkte hollandalı parayı nekadar çok sevdikleri ortada ona bakarsan hersene kuş adasına tatile geliyor sınejder:) emin ol istediği ücreti alamassa premier lige felan gitmez. yapıcağını yapmış zaten buyuk takımlarda premier ligte daha az paraya oynayacağını hiç düşünmuyorum mesela bak bugun bir haber çıktı daily mirorda liverpoola ücretine indirim yaparak gelse bile alacağı ucret gerardın ucretin fazla! oyuzden ben bu rakamları kimseni vereceğini düşünmüyorum! bak anzi verebilir devreye girerse bilemem yada katar:)

malesef bende öyle düsünüyorum artik adam ingiltereye gitmek istiyor...:SS:

Transfer Nöbeti

O zaman niye tatile Antalyaya geliyor olm Yağmur ormanlarına gitsin :D

Sicak bolgelerde yasayanlar neden tatil icin karli daglara gidiyorsa ondan.

Sen simdi kayak yapmak icin dersin, ben de sorf yapmak icin diyeyim bari :D

La adam o iklimin insani, bunu tercih meselesi yapmaz diyorum :D

Transfer Nöbeti

Şampiyonlar liginde oynayan ve şampiyonluğa oynayan bir takıma gitmek istiyorum

Bu dediklerinin Liverpool yakınından geçmez

Sent from my iPad using Tapatalk

Sicak bolgelerde yasayanlar neden tatil icin karli daglara gidiyorsa ondan.

Sen simdi kayak yapmak icin dersin, ben de sorf yapmak icin diyeyim bari :D

La adam o iklimin insani, bunu tercih meselesi yapmaz diyorum :D

Olm o Sneijder buraya gelecek o kadar :D

Kariyer dese inter de kalirdi cünkü o paraya interde de oynar.

Hayır bir de şimdi Moratti'nin son çıkan açıklamaları doğruysa ve yani durum ya Inter ya da Galatasaray'a geldiyse, Inter'de kalamadığı için bize geliyorsa hiç gelmesin. Zorla güzellik olmaz arkadaş. Zaten uzadıkça bıktı herkes bu durumdan. İyice baydı artık bir şeyler olmalı somut olarak.

Arap kulüp başkanın olacak alacan bu adamı oynatmayacan 3.5 sene köreltip köşeye atacan anlasın hırbo bekletmek nedemekmiş.

malesef bende öyle düsünüyorum artik adam ingiltereye gitmek istiyor...:SS:

Ya Allah aşkına şunu anlayın Liverpoolda istediği parayı alamaz, madem büyük ligde oynamak istiyor Maaş indirimini kabul edip İnterde kalırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt