Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Hayır bir de şimdi Moratti'nin son çıkan açıklamaları doğruysa ve yani durum ya Inter ya da Galatasaray'a geldiyse, Inter'de kalamadığı için bize geliyorsa hiç gelmesin. Zorla güzellik olmaz arkadaş. Zaten uzadıkça bıktı herkes bu durumdan. İyice baydı artık bir şeyler olmalı somut olarak.

Bence en basında Pazartesi demişti sneijder...

Sent from my iPad using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

ya bu bülent tulun morattinin akrabası falan mı uzaktan çok benziyor

Ya Allah aşkına şunu anlayın Liverpoolda istediği parayı alamaz, madem büyük ligde oynamak istiyor Maaş indirimini kabul edip İnterde kalırdı.
aynen super yazmışın madem permie leagu indirimli gidicek neden indirip yapı interde kalmıyor eşide milanoya aşıkmış aptalmı daha az paraya ingilterede oynacak:D

Transfer Nöbeti

Q7 olayı da bu kadar uzamıştı unutmayın

Bjk İnter'e anlaşmış ama kendisinle anlaşamamış ve uzamıştı

Sebep bizim başkanın veya yöneticilerin açıklamaları yada sneijder'in son söyledikleri, veyahutta bu transferi büyüterek çok istemem her neyse artık..

Benim şevkim kaçtı bu işten, Böyle işlerde zaman uzadıkça duruma herkes müdahil olmaya başlar ve o heyecan azalır maalesef..

Adam pazartesiye kadar kararımı veremem daha 2 hafta var seçenekleri düşünüyorum diyor bizimkiler hala bugun yarın haber gelecek diye kendilerini avutuyorlar. :asd:

Transfer Nöbeti

gus hidinkte hollandalı parayı nekadar çok sevdikleri ortada ona bakarsan hersene kuş adasına tatile geliyor sınejder:) emin ol istediği ücreti alamassa premier lige felan gitmez. yapıcağını yapmış zaten buyuk takımlarda premier ligte daha az paraya oynayacağını hiç düşünmuyorum mesela bak bugun bir haber çıktı daily mirorda liverpoola ücretine indirim yaparak gelse bile alacağı ucret gerardın ucretin fazla! oyuzden ben bu rakamları kimseni vereceğini düşünmüyorum! bak anzi verebilir devreye girerse bilemem yada katar:)

O zaman da belirttigim diger alternatif gecerli olur, interden gitmek icin para koparmaya calisiyordur.

vallasoner abinin şu yazdığından sonra bu adam kesinlikle ya interde kalır yada bize gelir premiear leagu felan hikaye:)

Transfer Nöbeti

Moratti bu kadar kesin konuşup hatta rest çekmiş olmasına rağmen interde kalmayı hala düşünüyor mudur acaba?

Öncelikle şuna eminim ki bizim burada empati kurup yazdığımız herşeyi yönetimde biliyor. Fakat işin ilginc tarafı Sneijder'in bizim yönetime 3 gün, İtalyan medyasına 2 haftalık bir süreçten bahsetmesi(aynı günde). Belki haber yalandır, belkide bizim yönetim Türk-İtalyan medyasının bu transferin yakasından düşmesi için böyle söyletmiştir onu bilemem ama ciddi ciddi 2 hafta içinde karar verecem diyorsa adam, bizim yönetimde zaten bu süreci minimuma indirtmeye yönelik bir hamle yapar. Sneijder inadım inat dersede zaten vazgeceriz, sonucta transfer politikamızı sadece Sneijder üzerine olusturmadık ama en azından kararı öğrenmek için 2 hafta beklemek gibi durum olmaz. En fazla salı gününe kadar olumlu-olumsuz bir acıklama yapılır. Salı gününe kadarda bekleyelim bir zahmet.

sneijder ingiltereye giderse büyük takımlara gider.chealse unt city gibi.liverpool sneijder için kalibre dışı gibi geliyor bana.bizim şanşımız ise hem şampiyonlar ligi hemde maaş olarak en iyi teklif bizde.bizim dezavantajımız ligimiz.cidden bende sneijder gibi bir futbolcu olsam düşünürüm bayağı.bazen halı sahada maç oluyor kim geliyor abi diyorum şu şu diyorlar.bakıyorum adamlart tırt yok abi ben akşama haber veririm diyorum ona göre gidiyorum veya gitmiyorum(nasıl bir örnek verdim ya):)

Soner abide olmasa kimse gelecegine inanmayacak cok iyimsersin be Abi... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt