Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Öncelikle şuna eminim ki bizim burada empati kurup yazdığımız herşeyi yönetimde biliyor. Fakat işin ilginc tarafı Sneijder'in bizim yönetime 3 gün, İtalyan medyasına 2 haftalık bir süreçten bahsetmesi(aynı günde). Belki haber yalandır, belkide bizim yönetim Türk-İtalyan medyasının bu transferin yakasından düşmesi için böyle söyletmiştir onu bilemem ama ciddi ciddi 2 hafta içinde karar verecem diyorsa adam, bizim yönetimde zaten bu süreci minimuma indirtmeye yönelik bir hamle yapar. Sneijder inadım inat dersede zaten vazgeceriz, sonucta transfer politikamızı sadece Sneijder üzerine olusturmadık ama en azından kararı öğrenmek için 2 hafta beklemek gibi durum olmaz. En fazla salı gününe kadar olumlu-olumsuz bir acıklama yapılır. Salı gününe kadarda bekleyelim bir zahmet.

Pazartesi gunü kesin sonucu alır yönetim...

Sent from my iPad using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Adam Sneijder lan Sneijder Serkan Balcı falan değil 2 günde karar versin tamam I love Galatasaray Wonderfull İstanbuul desin sabır kardiş :D

ya burda aslında olay kap açıklaması o olduğu için canımız sıkılıyor o olmasaydı bu kadar düşünmezdik bunu bence.

Bu arada FT'nin neden gergin olduğu ve Albayrak'ın neden somurttuğu belli oldu.

Birşey soracağım Muslerayı, Hamiti kaç gün bekledin?

Muslera ile zaten anlaşma olmuştu ama copa america olduğu için sakatlanma riskine karşı açıklama yapılmadı Hamit ise fazla sürmedi kapa bildirim yapıldı ve alındı öncesine bakarsan 2003 yılında rahmetli Özhan başkanın Schalke'den formasını aldığı günden beri bekliyorduk zaten.

O zaman da belirttigim diger alternatif gecerli olur, interden gitmek icin para koparmaya calisiyordur.
interden neden para koparmaya çalışsınki zaten bunu yıllık 6 milyon euro diyelim yıllık alıcağı varsa zaten bu seneniparasının tamamını yarısını interden aldıysa diğer yarısını galatasarayadan alıcaktır! zaten galatasarayın önerdiği sözleşme ortada o paraları bizdende kazanıcak!

Birşey soracağım Muslerayı, Hamiti kaç gün bekledin?

muslera tam 18 gün olmalı sanırım

oda mı en son seçenek bizi görüyordu bak en son gördü yatmaya gelmiş paso yatıyo tabi en son görcekler malum ama ben C.l.den dolayı çoktan kabul ederdi diye düşünmüştüm

biz muslerayı bala aldık biraz bence.

abi önce de yazdım şimdi de yazayım.. biz bu borsa oyunlarını sever olduk ünal aysal ile.. haftasonu resmi açıklama beklemiyorum ben zaten.. imzalasak bile haftaiçi açıklatır bizim başkan :) her türlü pazartesi belli olur bence

Muslera ile zaten anlaşma olmuştu ama copa america olduğu için sakatlanma riskine karşı açıklama yapılmadı Hamit ise fazla sürmedi kapa bildirim yapıldı ve alındı öncesine bakarsan 2003 yılında rahmetli Özhan başkanın Schalke'den formasını aldığı günden beri bekliyorduk zaten.

Bir an Bülent Tulunla konuşuyormuşum gibi hissettim :D

Transfer Nöbeti

aynen super yazmışın madem permie leagu indirimli gidicek neden indirip yapı interde kalmıyor eşide milanoya aşıkmış aptalmı daha az paraya ingilterede oynacak:D

Ya arkadaslar ben anlatamiyorum.

Adamin interle kapi gibi sozlesmesi var, o parayi istese catir catir alacak interden.

Daha dusuge ingiltereye gider, farkini interden ister.

4 ay oynamamayi goze almis, simdi de rahatim diyor.

İnter tehdit ediyor, o da interi tehdit ediyor.

Baros neden gitmiyor cek cumhuriyetinden gelen tekliflere?

muslera tam 18 gün olmalı sanırım

oda mı en son seçenek bizi görüyordu bak en son gördü yatmaya gelmiş paso yatıyo tabi en son görcekler malum ama ben C.l.den dolayı çoktan kabul ederdi diye düşünmüştüm

Hayır belirtmek istediğim şuydu iyi topçular nazlı olur , kaprisli olur, zor transferlerdir.Ayrıca Musleranın kariyeri Sneijderin bir tık altında

Transfer Nöbeti

Ya arkadaslar ben anlatamiyorum.

Adamin interle kapi gibi sozlesmesi var, o parayi istese catir catir alacak interden.

Daha dusuge ingiltereye gider, farkini interden ister.

4 ay oynamamayi goze almis, simdi de rahatim diyor.

İnter tehdit ediyor, o da interi tehdit ediyor.

Baros neden gitmiyor cek cumhuriyetinden gelen tekliflere?

Anlaşmasında ki mac basi ücretleri alamıyor ama Baros...

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt