Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi önce de yazdım şimdi de yazayım.. biz bu borsa oyunlarını sever olduk ünal aysal ile.. haftasonu resmi açıklama beklemiyorum ben zaten.. imzalasak bile haftaiçi açıklatır bizim başkan :) her türlü pazartesi belli olur bence
bunu bende düşünuyorum hatta belki sınejdere yada menegerine kesinlikle açıklmayın demişlerdir ilk başta biz açıklıcaz malum borsa gs tv sipikerinin akşam attığı twitlerden sonra bu transfer olumlu bitmiş zaten.

Transfer Nöbeti

bunu bende düşünuyorum hatta belki sınejdere yada menegerine kesinlikle açıklmayın demişlerdir ilk başta biz açıklıcaz malum borsa gs tv sipikerinin akşam attığı twitlerden sonra bu transfer olumlu bitmiş zaten.

Çok iyimser bir yaklaşım ama çok da mantıklı...

Sent from my iPad using Tapatalk

Ya arkadaslar ben anlatamiyorum.

Adamin interle kapi gibi sozlesmesi var, o parayi istese catir catir alacak interden.

Daha dusuge ingiltereye gider, farkini interden ister.

4 ay oynamamayi goze almis, simdi de rahatim diyor.

İnter tehdit ediyor, o da interi tehdit ediyor.

Baros neden gitmiyor cek cumhuriyetinden gelen tekliflere?

herşey iyi güzelde bence bu adamı epl.den bir Allah'ın kulu istemiyor abi

Transfer Nöbeti

interden neden para koparmaya çalışsınki zaten bunu yıllık 6 milyon euro diyelim yıllık alıcağı varsa zaten bu seneniparasının tamamını yarısını interden aldıysa diğer yarısını galatasarayadan alıcaktır! zaten galatasarayın önerdiği sözleşme ortada o paraları bizdende kazanıcak!

Cunku kapi gibi sozlesmesi var interle, hicbirsey yapmasa catir catir alir parayi.

bekle twitlerle dönüyorum abi :D

Transfer Nöbeti

Real macında Kaka 60. Dakikada oyuna girdi 75'de ikinci sarı karttan kırmızı görüp atıldı...

Acayip leş ve sıradan bir futbolcu gibi olmuş

Sent from my iPad using Tapatalk

Bakkal Nuri abi yarın açıklanır resmi siteden eminim dedi.İlk defa bu kadar emin ve netti Nuri abi.Genelde biliyor o adam hep.Lincoln'ü bilmişti.

Veli Yigit ‏@veliyigit

Her transfer dönemi aynı seyler ! Hemen anlık elestiriler, surekli degisen yorumlar, haksız hakaretler ve sabırsızlık ! Sabırlı olmak lazım

Bu sneijder'in açıklama yaptıgı anlar herkes'in sneijdere sövdüğü anlar

Veli Yigit ‏@veliyigit

Yaz dòneminde de Hamit Fener'e, Burak L.Moskova'ya gitti diyerek ne hakaretler,agır elestiriler olmustu yine. Ne kadar gözümüz dönüyor (!)

Veli Yigit ‏@veliyigit

Herkesin bir fikri, bilgisi ve senaryosu var. Bence bu kadar elestiri ayıp. Transfer bu; ayrica Sneijder.

Senaryosu önemli bence burda dediğiniz gibiyse "senaryo" diyerek söylemeye çalışmış.Ancak Veli ne kadar biliyor transferi bilemem. :)

Aslında Sneijder'i sessiz sedasız getirip gezdirsek İstanbul ve Florya'da falan fikri daha rahat değişebilir.

Ama sessiz sedasız getiremeyeceğimiz için çok büyük risk olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt