Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Real modrici satarsa ve onlar araya girerse sonra hic sasirmayalim . ou un eski ögrencisi nede olsa

Mo simdi Modrici satarsa, kendisi de derhal gider... Üstüne Mo nun cok daha büyük problemleri var takimin Ispanyol futbolculari iglen kavgali, ayni nasil Servet sabote ediyorsa onun da öyle problemleri var, üstüne takimin gerisi ile baya problemi var...bide nezaman Real Madrid yollamis adami geri aldilar ? O zamanin Problemi zaten ne Robbendi, nede Sneijder xD

yol örneği uygun değil aslında.amacın vardır genelde yürürken eğer öylesine hava almak bilmeden gezmek için çıkmadıysan.ama öylesine yürüyorsam ve 2 ye ayrılırsa ikiside aynı güzellikte gorunuyorsa yazı tura atarım

benim verdigim örnek aslinda sadece senin hayat bakisinin daha dogrusu hayata nasil yürüdügüne dahil bir mantik yorumuydu. yani hikayin derinligini bakmani beklerdim acikcasi :)

429422_491980444168847_644703313_n.jpg

Messi hayirli olsun.

evet hassler çocukluk kahramanım.sessiz kahramanıydı izlediğim maçlarının.oynarken hassleeeerrr derdim çalım atınca yada uzaktan çakınca

duygulandım bak

evt begenerek izliyordum bende . daha ufakdik ama hatirliyorum .baya etkiliydi . dünya kupasi 1990 da süperdi.

Bu tarafdar daha Messi'ye hazir degil Hocam yapma istersen :)

beyle sneijder ne oldu bir özet lutfen

Bekliyoruz.

EPL'den teklif alırsa kaçacak, almazsa bize gelecek diye düşünüyorum.

EPL'den bizim vereceğimiz parayı verecek az takım olduğunu düşünüyorum.

Pazartesiye kadar bir şey beklememeni öneririm.

Ayrıca ortalıkta dolaşan "daha iki hafta zamanım var" temalı haber yalan.

Adam o kadar artist konuşmamış. Sadece "belki Pazartesi bile karar veremem" tarzı bir şey söylemiş.

Pazartesi karar vermezse 31 Ocağı bekleyebilirsin.

Simdide resmi site kaka ile görüsmelere baslanmistir yazsa:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt