Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.089
- 102.205
- 5.238
Cevap: Transfer Nöbeti
s.a
s.a
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelmezse değil. 15ine kadar başka bir takımla anlaşırsa evet. Onuda doğrulayan bir yönetici olmadı sanırım![]()
Sen hiç Morientes ya da Emana hatta Pires bekledin mi ?
Ama ben bekledim işte![]()
Sen hiç Morientes ya da Emana hatta Pires bekledin mi ?
Ama ben bekledim işte![]()
AhmetKulu@KAhmet
15'ne kadar resmi bir gelişme olmazsa Galatasaray sözleşme gerei 5milyon Euro tazminat alacak.
AhmetKulu@KAhmet
15'ne kadar resmi bir gelişme olmazsa Galatasaray sözleşme gerei 5milyon Euro tazminat alacak.
AhmetKulu@KAhmet
Gallardo beklemeyen bizden değildir![]()
O nasıl bir şey öyle yahu![]()
O nasıl bir şey öyle yahu![]()
AhmetKulu@KAhmet
Bir de Cisse var. Yazın olur yine haber. Genelde yaza bırakıyorlar. Bir de Raul vardı
Bu arada M.Sarp geldiğinde olumlu bakanlar vardı ben o sıralar bir süre girmedim foruma dedim ya kuş doldu ya da millet sıyırdı.
O Fresco ahh ulan ah![]()
Nie lem sabah herkes yazıyor inanıyorsunuz da ben yazınca (uydurunca) bu tepki niye![]()
Bir de Cisse var. Yazın olur yine haber. Genelde yaza bırakıyorlar. Bir de Raul vardı
Bu arada M.Sarp geldiğinde olumlu bakanlar vardı ben o sıralar bir süre girmedim foruma dedim ya kuş doldu ya da millet sıyırdı.
O Fresco ahh ulan ah![]()
Cemil Has _@HCemilS
Star TV Yolanthe Cabau'ya rol teklifinde bulundu !!!