Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pazartesi mesut özil icin sparkasseden 50 milyon euro kredi istiycem.100,100. Öderim :D

AhmetKulu@KAhmet

15'ne kadar resmi bir gelişme olmazsa Galatasaray sözleşme gerei 5milyon Euro tazminat alacak.

ya öyle sacmalik mi olur :) belki yukarda arkadasigin dedigi gibi 15ine kadar baska takima satarsa inter o zaman tazminat ödemek zorundadir. baska türlü mantik disi resmen ..

Gallardo beklemeyen bizden değildir :D

Bir de Cisse var. Yazın olur yine haber. Genelde yaza bırakıyorlar. Bir de Raul vardı :)

Bu arada M.Sarp geldiğinde olumlu bakanlar vardı ben o sıralar bir süre girmedim foruma dedim ya kuş doldu ya da millet sıyırdı.

O Fresco ahh ulan ah :D

Bir de Cisse var. Yazın olur yine haber. Genelde yaza bırakıyorlar. Bir de Raul vardı :)

Bu arada M.Sarp geldiğinde olumlu bakanlar vardı ben o sıralar bir süre girmedim foruma dedim ya kuş doldu ya da millet sıyırdı.

Figo da zamaninda geliyordu, sonra Intere gitti.. bi aralar Beckham xD Gravesen, Pires, Guily, Morientes, Aimar, lan geriye gittim Djalminha lar da vardi xD

Cemil Has _@HCemilS

Star TV Yolanthe Cabau'ya rol teklifinde bulundu !!!

Ya o bu değilde neleri beklerken saidoo geldiydi.adamın tipi gördüm 3 gün kendime gelemedim

ben boyle hayalkırıklıgı yasamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt