Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya o bu değilde neleri beklerken saidoo geldiydi.adamın tipi gördüm 3 gün kendime gelemedim

ben boyle hayalkırıklıgı yasamadım

tek o mu ? ayni zamanlar Saidoo kacip gitmisti fransaya bedavadan, biz de adam ariyorduk bekle bekle bi adam gelmedi son gün birden Inamoto geldi :ayatollah:

bazen burda bir hareketlik oluyor mesajlari takip etmek okadar zor ki. nasil takip edyior millet birde yorum yaziyor anlamiyorum. cogu yorumda ergen kardeslerimizde yazilmis ohhh peeee buhhh yani icerligi cok bos yorumlar. iyi kafa varmis bende ama baya takildim bu sneijder nöebtinde. Transfer nöebtide demiyorum artik resmen Sneijder nöbeti olmus :D

Ya o bu değilde neleri beklerken saidoo geldiydi.adamın tipi gördüm 3 gün kendime gelemedim

ben boyle hayalkırıklıgı yasamadım

Daha Inamoto Carrusco var :D Romen furyası var sonra.Mustafa Sarp hep kalacak aklımda ne kadar boş bir oyuncudur arkadaş. Bu adam dünyalar kazandır bir de en çok o koyıuyor bana.

oldu olacak yengeyi Akasya Durağında rol verirler

tek o mu ? ayni zamanlar Saidoo kacip gitmisti fransaya bedavadan, biz de adam ariyorduk bekle bekle bi adam gelmedi son gün birden Inamoto geldi :ayatollah:

Ribery transferinde baskına giden reyiz evi basılmış yok soplar silahlar ..babam bunları sallamıyor 14 sene şampiyonluk göremedik biz zamanında diyor çıkıyor işin içinden..lan bunlar o dönmden daha acı be yaw

o yenge zor is bulur gibime geliyor bu f7 medjasi varken ülkemizde. zaten ben sneijder Transferinin saglikca olacagini düsünmüyorum.

Herkeşe iyi nöbetler. İyi sabahlar bağaalım.

Moratti Sneijdr ya GS'nin ya kara toprağın deömiş.Adam bizimkilereden daha fazla çalışıyor.Gelse de bi kampa girse 5 gün sonra lig başlıyor.

Transfer sezonunun bitmesine 2 hafta var demiş daha bu sarı çipiş.

ben ufaktan kıl olmaya başladım bu portakala

Daha Inamoto Carrusco var :D Romen furyası var sonra.Mustafa Sarp hep kalacak aklımda ne kadar boş bir oyuncudur arkadaş. Bu adam dünyalar kazandır bir de en çok o koyıuyor bana.

abi kendi içimde en cok sans verdiğim adamda çelo :) hermaç beklıom kendını gosterecek dıye mac boyu ıkı uc kez anca top alıyodu nassı becerıosa artık :)ıkıncı yarı cıkardı zaten.birde aydın.ne zaman tamam olacak desem ya ayagı kayıp dusuyordu ya ılgınc bırsey basına gelıyordu.cenabetmıdır nedır gordugum en ayakta duramayan futbolcu :)

vallahi ne diyeyim, tek cidden bir kac iyi transfer sezonu gecirdim oda Kewell ve Baros gelince, Lincoln ve Elano üstüne yari sezon birden gecenin bir saati Gio ve Jo. Hic birseye de dogru dürüz yaramadi xD

kocasının o kadar parası var açar bi butik oyalanır işte, 6 ay zaten istanbulu anca keşfeder

Ya rahat birakmazlar onu. devamli camur atmaya baslacaklar bak demedi deme. sike sürecini bile unuturacaklar bu cekilde. o video yu devlet meselesini yapmazlarsa ben neyim.

Sarp yaaaaaaaaaaa

Bi insan neden forma yırtar yaa??

tee allaam : )))))))

Tıbbın sarpa bı cozum uretmesı lazım

Sarp yaaaaaaaaaaa

Bi insan neden forma yırtar yaa??

tee allaam : )))))))

Tıbbın sarpa bı cozum uretmesı lazım

engin-formasini-yirtti.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt