Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kapanan takımları acamıyoruz Bize 10 numara adam şart oğlu ŞART...

quote_icon.png
Burak Tuğcu Nickli Üyeden Alıntı

Yetrsiz Reys bile Türkiye gelmek istemediyse bu transferin uzaması normal ama Eboue'nin olmadığı bu günlerde biran önce solbek va ye stoper alınması lazım

Sol bek ve stoperin Eboue ile ne ilgisi var :confused:

Diyorum ki Eboue yok.

Riera-Dany-Semih-Sabri dörtlüsü felekat olur.

ya sneijder gelmese yönetimin ne hatası olabilir ki?? kulüple anlaşmış adamlar sneijdere de max. vermişler olmazsa da olmaz yönetime bu durumda sallanmaz ntv istediği haberi yapsın

Bu dediğini bir yere not et..

Olumsuz sonuçlandı açıklamasından sonra Ünal Aysal'a hak etmediği bir ton laf edilecek... istifa bile diyenler olur..

Transfer taraftarı çoğu çünkü..

R10

Bernard

Carlinhos

Breziyadan paket yap getir,yemisim sinayderi :D

Bu dediğini bir yere not et..

Olumsuz sonuçlandı açıklamasından sonra Ünal Aysal'a hak etmediği bir ton laf edilecek... istifa bile diyenler olur..

Transfer taraftarı çoğu çünkü..

Ben şahsen etmem. Ama yönetim süreci daha doğru yönetmeliydi. Beklentileri altta tutarak götürmeliydi. Sürekli bugün bitti, yarın bitecek dememeliydi.

Valla Sneijder bu teklifi kabul etmesse ben üzülmem.Oyuncunun düşüncesinin futbol olmadığı ortaya çıkar.5.5 milyon avro!Daha ne yapsın yönetim?

Valla ben Sneijder'in yerinde olsam 4-5 ay daha sabrederim Inter'de. Alrıım çatır çatır paramı. Yaz döneminde istediği liglerden istediği teklifi alır. Antrenman yapar formda kalır.

Sen şimdi Moratti'nin yerinde olsan yaza kadar top oynamadan yatan Sneijder'in bonservisini yükseltir misin yükseltmez misin ?

Valla ben boş yere para alan adama kan kustururum öyle yazın hadi ben gidiyorum devre arasında bonservisimi 8 demiştiniz diyemez...

Adamlar git dediğinde git yoksa onlarında yapacağı elbet birşeyler vardır..

Bir sene daha kenarda oturtsalar çoğu kimse adını unutacak nerdeyse.. ondan sonra kim verir senelik 5-6 ona ?

Valla Sneijder bu teklifi kabul etmesse ben üzülmem.Oyuncunun düşüncesinin futbol olmadığı ortaya çıkar.5.5 milyon avro!Daha ne yapsın yönetim?

Sneijder toplam maliyeti 30 milyon euro

O paraya ne oyuncular alirdi be...

Djuricic , Carlinhos ,Wellingon nem, Bernand bide taş gibi stoper...

Gerçekten Elmander'in bu formsuzluğunda Burak-Necati faydalı olabilir.

eskişehir in bu çıkışındaki en önemli ne alper , ne erkan , ne kamara vb isimler değil neco dur. bana göre net ilk yarının da oyuncusu. net söylüyorum necati olmasa es es düşebilirdi i nihiu mudur nedir oynuyordu forvetlerinde

9 gol 5 asist birde oyunu çok iyi açıyor es es maçlarında

Sen şimdi Moratti'nin yerinde olsan yaza kadar top oynamadan yatan Sneijder'in bonservisini yükseltir misin yükseltmez misin ?

Valla ben boş yere para alan adama kan kustururum öyle yazın hadi ben gidiyorum devre arasında bonservisimi 8 demiştiniz diyemez...

Adamlar git dediğinde git yoksa onlarında yapacağı elbet birşeyler vardır..

Bir sene daha kenarda oturtsalar çoğu kimse adını unutacak nerdeyse.. ondan sonra kim verir senelik 5-6 ona ?

Yükseltsin. Yaz transfer döneminde Sneijder'e 15-20 verecek kulüp bile çıkar.

• Maraton.com.tr ‏@Maraton_com_tr

Yolanthe Cabau : 2010 yılında Inter Piazza Duomo'da yaşadığım o akşam unutulmaz...

• Yanıtla
    • Retweetle
    • Favorilere ekle

• 5 dk
    MARATON_LOGO_reasonably_small_normal.jpg
    Maraton.com.tr ‏@Maraton_com_tr

Yolanthe Cabau : Hayatın içinde bazen işlerin nasıl gittiğini düşünmek üzücü olabiliyor. İtalya'da çok güzel şeyler yaşadık. Evlilik gibi.

• 5 dk

Yolanthe Cabau : 'En iyi meyveler, en güzel ekmekler, harika mağazalar ve muhteşem restoranlar. Milano'dan ayrılmak zor olacak.

• 6 dk

Galatasaray'la her konuda anlaşan ancak henüz kararını vermeyen Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, İtalya'ya veda eden açıklamalar yaptı.

• 7 dk

Sneijder'in eşinden haber var; Sneijder'in eşi Milano'ya veda etti | Maraton.com.tr | Galatasaray, Yolanthe Cabau, İtalya, Sneijder, Inter, Milano, Maraton.com.tr … pic.twitter.com/8xunzSSG

eskişehir in bu çıkışındaki en önemli ne alper , ne erkan , ne kamara vb isimler değil neco dur. bana göre net ilk yarının da oyuncusu. net söylüyorum necati olmasa es es düşebilirdi i nihiu mudur nedir oynuyordu forvetlerinde

9 gol 5 asist birde oyunu çok iyi açıyor es es maçlarında

Necati'nin Es-Es'e katkısı yadsınamaz fakat Alper , Erkan , Kamara gibi isimlerinde hakkı yenmemeli özellikle Alper , Veysel Sarı , Dede çok iyiler bu sezon.

ozaman bunu en başında söylüyecekti 2-3 gün bana izin verin demiyecekti ben transfer sezonunun sonuna kadar teklifleri değerlendiricem diyebilirdi adam dün pescara maçını izliyordu tribünde muhabirin pazartesi galatasaray'a imza atıcakmısın sorusuna ne imzası daha önümde 2 hafta var diyerek bizle birşeyler geçtiğini belirtmek isterim

2-3 gün izin istediğini nerden biliyoruz. bizim yöneticiler söyledi sadece, belki sonra arayıp ek süre istemiştir. ben adamın ağzından hiç 2-3 gün içinde imza atacam dedğini duymadım düne kadar.

yani işin özeti varsayımlar üzerine kararımızı verip (gelecek/gelmeyecek) onun üzerinden aşırı tepkiler (küfür/halay) gösteriyoruz. biraz sabırlı olmak lazım, Sneidjer bu, Melo bile iki ay uğraştırdı bizi. zaten gelmeyecek diyen yetkili bir kişi de duymadım henüz. biraz sabır sadece

Sneijder toplam maliyeti 30 milyon euro

O paraya ne oyuncular alirdi be...

Djuricic , Carlinhos , bide taş gibi stoper...

Ah nerde ..tsamamen katılıyorum kardeşim sana..

O kadar büyük paraları Carlinhos-Djuricic-Serdar Taşçı ya bağlasak 2-3 sene sırtımız yere gelmez..

Bülent Tulun acaba biliyor mu o isimleri çok merak ediyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt