Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Cevap: Transfer Nöbeti
:d:d:d:d:d:d
sabah sabah tövbe tövbe.
:d:d:d:d:d:d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabah sabah tövbe tövbe.
Bu parayı başka bir yerde göremez.Rahat olun.Reddederse bizi gitsin Katar´a falan.
Sol bek ve stoperin Eboue ile ne ilgisi var :confused:
hangi yarın bu yarın?
ya sneijder gelmese yönetimin ne hatası olabilir ki?? kulüple anlaşmış adamlar sneijdere de max. vermişler olmazsa da olmaz yönetime bu durumda sallanmaz ntv istediği haberi yapsın
Valla ben Sneijder'in yerinde olsam 4-5 ay daha sabrederim Inter'de. Alrıım çatır çatır paramı. Yaz döneminde istediği liglerden istediği teklifi alır. Antrenman yapar formda kalır.
Bu dediğini bir yere not et..
Olumsuz sonuçlandı açıklamasından sonra Ünal Aysal'a hak etmediği bir ton laf edilecek... istifa bile diyenler olur..
Transfer taraftarı çoğu çünkü..
Valla ben Sneijder'in yerinde olsam 4-5 ay daha sabrederim Inter'de. Alrıım çatır çatır paramı. Yaz döneminde istediği liglerden istediği teklifi alır. Antrenman yapar formda kalır.
Valla Sneijder bu teklifi kabul etmesse ben üzülmem.Oyuncunun düşüncesinin futbol olmadığı ortaya çıkar.5.5 milyon avro!Daha ne yapsın yönetim?
Gerçekten Elmander'in bu formsuzluğunda Burak-Necati faydalı olabilir.
Valla Sneijder bu teklifi kabul etmesse ben üzülmem.Oyuncunun düşüncesinin futbol olmadığı ortaya çıkar.5.5 milyon avro!Daha ne yapsın yönetim?
Sen şimdi Moratti'nin yerinde olsan yaza kadar top oynamadan yatan Sneijder'in bonservisini yükseltir misin yükseltmez misin ?
Valla ben boş yere para alan adama kan kustururum öyle yazın hadi ben gidiyorum devre arasında bonservisimi 8 demiştiniz diyemez...
Adamlar git dediğinde git yoksa onlarında yapacağı elbet birşeyler vardır..
Bir sene daha kenarda oturtsalar çoğu kimse adını unutacak nerdeyse.. ondan sonra kim verir senelik 5-6 ona ?
eskişehir in bu çıkışındaki en önemli ne alper , ne erkan , ne kamara vb isimler değil neco dur. bana göre net ilk yarının da oyuncusu. net söylüyorum necati olmasa es es düşebilirdi i nihiu mudur nedir oynuyordu forvetlerinde
9 gol 5 asist birde oyunu çok iyi açıyor es es maçlarında
Yükseltsin. Yaz transfer döneminde Sneijder'e 15-20 verecek kulüp bile çıkar.
ozaman bunu en başında söylüyecekti 2-3 gün bana izin verin demiyecekti ben transfer sezonunun sonuna kadar teklifleri değerlendiricem diyebilirdi adam dün pescara maçını izliyordu tribünde muhabirin pazartesi galatasaray'a imza atıcakmısın sorusuna ne imzası daha önümde 2 hafta var diyerek bizle birşeyler geçtiğini belirtmek isterim
Sneijder toplam maliyeti 30 milyon euro
O paraya ne oyuncular alirdi be...
Djuricic , Carlinhos , bide taş gibi stoper...