Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=3]Sneijder'in eşi Milano'ya veda etti[/h]İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'a konuşan Hollandalı yıldızın eşi Yolanthe Cabau, hüzün dolu açıklamalar yaptı ve Milano'dan ayrılmanın zor olacağını belirtti. Cabau, 'En iyi meyveler, en güzel ekmekler, harika mağazalar ve muhteşem restoranlar. Milano'dan ayrılmak zor olacak. Hayatın içinde bazen işlerin nasıl gittiğini düşünmek üzücü olabiliyor. İtalya'da çok güzel şeyler yaşadık. Evlilik gibi. 2010 yılında Inter Piazza Duomo'da yaşadığım o akşam unutulmaz' şeklinde açıklamada bulundu.

Sneijder'in eşi Milano'ya veda etti - Magazin Galerileri

bence sıkıntımız 10 numara değil arkadaşlar, bunu doğru tespit etmek lazım. biz 4-3-3 oynamıyoruz ki, 10 numara sıkıntımız olsun. 4-4-2 de hocamız ısrar edecek bu belli. o zaman sorun nerde? işte sorunumuz kanatlar ve forvetlerin yetersizliği. burak ve umut ayağında top tutabilen forvetler değil, üstüne üstlük burağın press açısından eksikliğide malum. geçen yıl elmander-necati çok daha faydalı ve efektif oynuyordu. kanatlara sağlam oyuncular alıp bide drogba tarzı forvete sahip olursak fatih hocanın hayalindeki takımı kurmuş oluruz

Sv: Transfer Nöbeti

Yarin borsa acik.

Hisseler tavan yapması icin hafta içini bekliyorlar.

Bence

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

• Maraton.com.tr ‏@Maraton_com_tr

Yolanthe Cabau : 2010 yılında Inter Piazza Duomo'da yaşadığım o akşam unutulmaz...

• Yanıtla
    • Retweetle
    • Favorilere ekle

• 5 dk
    MARATON_LOGO_reasonably_small_normal.jpg
    Maraton.com.tr ‏@Maraton_com_tr

Yolanthe Cabau : Hayatın içinde bazen işlerin nasıl gittiğini düşünmek üzücü olabiliyor. İtalya'da çok güzel şeyler yaşadık. Evlilik gibi.

• 5 dk

Yolanthe Cabau : 'En iyi meyveler, en güzel ekmekler, harika mağazalar ve muhteşem restoranlar. Milano'dan ayrılmak zor olacak.

• 6 dk

Galatasaray'la her konuda anlaşan ancak henüz kararını vermeyen Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, İtalya'ya veda eden açıklamalar yaptı.

• 7 dk

Sneijder'in eşinden haber var; Sneijder'in eşi Milano'ya veda etti | Maraton.com.tr | Galatasaray, Yolanthe Cabau, İtalya, Sneijder, Inter, Milano, Maraton.com.tr … pic.twitter.com/8xunzSSG

Ve bu yorumu okuyan , damarında 1 gr , Galatasaraylılık kanı bulunan herkes birden yine ümitlenir ve Sneijder'i sarı - kırmızı rengiyle parçalının içinde görmeye başlar kendince :D

Tam tersi bence düşüncesi para olsaydı çoktan kabul ederdi , adamın derdi daha iyi bir lig..

Aylardır yatan adamı büyük takımlar ve ligler alır mı?:)Herkes bizim gibi değil.Biz Baros´u elden çıkartabiliyor muyuz?Real Madrid Kaka´yı bile gönderemiyor.Onların yeniden çıkışa geçirmek gibi bir derdi yok.Basarlar parayı en gencini ve en kralını alırlar.

hevesimiz kursağımızda kaldı ben gidiyorum

8299incib3383280.gif

Acaba sneijder gelirse türk telekom arena'da imza töreni olacak mi...

Yükseltsin. Yaz transfer döneminde Sneijder'e 15-20 verecek kulüp bile çıkar.

Samimiyetle söylüyorum çıkmaz..

Real-Barca-Manu üçlüsünü bir kenara bırakalım.. onlar ilgilenmez..

M.City-Chelsea'nın kadroları haddinden fazla dolu..

Psg'de o bölge gereğinden fazla futbolcusu var..

Geriye ruslar kalıyor .. Tek isteyen Anzhi olur.. birazda Zenit..

Ama ailesi rusya yı istemiyor..

Köşeye sıkışacak..

Adam PazRtesi bile cevap vermem zor diyor iki Hafta, var diyor :)

1. Sneijder, Carlinhos

2. Djuricic, Carlinhos, Stoper

Böyle birsey olacak bence

Sv: Transfer Nöbeti

bence sıkıntımız 10 numara değil arkadaşlar, bunu doğru tespit etmek lazım. biz 4-3-3 oynamıyoruz ki, 10 numara sıkıntımız olsun. 4-4-2 de hocamız ısrar edecek bu belli. o zaman sorun nerde? işte sorunumuz kanatlar ve forvetlerin yetersizliği. burak ve umut ayağında top tutabilen forvetler değil, üstüne üstlük burağın press açısından eksikliğide malum. geçen yıl elmander-necati çok daha faydalı ve efektif oynuyordu. kanatlara sağlam oyuncular alıp bide drogba tarzı forvete sahip olursak fatih hocanın hayalindeki takımı kurmuş oluruz

451 oynayacağız muhtemelen

Burak

Sneijder

Amrabat Melo selçuk hamit

İşte böyle birşeyler

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Ve bu yorumu okuyan , damarında 1 gr , Galatasaraylılık kanı bulunan herkes birden yine ümitlenir ve Sneijder'i sarı - kırmızı rengiyle parçalının içinde görmeye başlar kendince :D

Bir yere gideceği kesin bence ümitlenmeye gerek yok ama şuan tek resmi teklif veren bizsek eğer bu veda gerçekse daha kesinleşmeden veda etmezdi diye düşünüyorum..

Bence yönetimin önceden açıklama sebebi Sneijderin kararımı cumaya kadar vereceğim demesi olabilir.Haftasonu da açıklamak istemezler borsadan dolayı.Yarın açıklanır

Sneijder ufak tefek işlerini hallediyor bana göre böyle yıldız isimleri şak diye getiremiyorsun amele futbolcular bir bavul yapıp geliyor,adamın imaj sponsorluğu bile varmış düşünün..

Bize gelirse ekstra gelir bile kazanacak Galatasaray yeni bir anlaşma ile :D

Aylardır yatan adamı büyük takımlar ve ligler alır mı?:)Herkes bizim gibi değil.Biz Baros´u elden çıkartabiliyor muyuz?Real Madrid Kaka´yı bile gönderemiyor.Onların yeniden çıkışa geçirmek gibi bir derdi yok.Basarlar parayı en gencini ve en kralını alırlar.

Valla işin açıkcası Avrupalılar bile verdiğimiz paranın çok fazla olduğunu söylüyorlar ..

Ben hala bu transferin Ünal AYSAL'ın inadından dolayı yapıldığını düşünüyorum.. Başkanımız biraz gurur yaptı.. ( Malum yatan transferler )

Ama ne olursa olsun Başkanımızı ben çok seviyorum..

Aradan Bülent tulun denen varlık bir çıkarsa daha iyi bir diyalog kurabilirler Fatih Hocamızla..

Galatasaray1905 ‏@Futbol_5

Bu yönetimde Haldun Üstünel olsa transferde bu kadar sıkıntı yaşanmazdı..Sneijder'in ismi bile çıkmazdı..Bir gece bi bakmışsın istanbul'da..

Galatasaray1905 ‏@Futbol_5

Shaqiri transferinde de söylemiştim..Haldun Üstünel 2-3 ay önceden oyuncuyla işi hallediyor..Transfer döneminde zorluk olmuyor..

Ahh , Ahh , Haldun Reyizz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt