Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu arada şu interle anlaşma muhabbeti varya..başka kulüp ile anlaşamıyorlar bu anlaşma ayın 15 ine kadar geçerli..yani en en en geç salı gününe belli olur bu iş..15 inde belli olmazsa diğer ilgilenen kulüpleri daha net görebilicez. ben liverpool'a gidiceğini hiç sanmıyorum..tek korkum spurss

Kigili ayisi bizim hakkimizda konusacagina sikeye baksin yavsak.

Transfer Nöbeti

Sneijderin dünkü açıklaması bizimle alakası yok bence tamamen Moratti ile ilgili...

Verin hakkımı gideyim der gibiydi...

Sent from my iPad using Tapatalk

Transfer Nöbeti

Birini ovmeye calisirken illa bir baskasini yermek gerekmez.

Ozhan Canaydin kimsenin olmadigi donemde sahsi kefaletini koyarak kulubun cok zor bir donemi atlatmasini saglamistir. Bunun yanisira kulubun ileride artacak gelirlerinin temellerini atmistir. O yoklukta sampiyonluk da kazandirmistir.

Unal Aysal kulubun hisselerini alip daha sonra geri vererek kulubun bir finans sirketinin eline gecmesini onlemistir.

Adnan Polat yine zor donemde kulubun simdiki artan gelirlerini saglayan projelerini, tum engellemelere ve zorluklara ragmen devam ettirebilmistir. stat isini tamamlamis, buyuk gelir saglamistir. O yoklukta sampiyonluk da almistir.

Unal Aysal bu gelir artislarini dogru yonettigi gibi borsa hamleleriyle kulubu teknik iflastan kurtarmistir. Ayrica kulubun borclarini hizla eritmeye baslamasini saglamistir.

"Galatasaray'in kimsenin parasina ihtiyaci yoktur" vizyonu ve kulubu kendi ayaklari uzerinde duran bir hale getirmeye baslamasi bile takdir ve takip edilmesi gereken bir liderliktir.

Fatih Hoca, sifirdan bir takim nasil yapilir, futbol nasil oynatilir herkese ispat etmistir. Herkesin 3.luge razi oldugu bir sezonda 9 puan farkla sampiyon yapmistir. Kulubun borclarini eritmesini hizlandirmis, buna buyuk katki saglamistir.

Bu donemlerde oynayan bazi karakterli futbolcular para alamadiklarina bakmamis, ozveriyle mucadele etmis, sampiyonluklar almislardir.

Galatasaray budur, Galatasaraylilik budur.

Ntvspor 12 temmuz 2012 tarihinde burak yılmaz galatasaray'da haberleri aciklamiş... : Burak Yılmaz Galatasaray'da

Burak transferi 19 temmuzda acıklamış... : https://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=224127

ntvspor sneijder galatasaray'da haberleri hala duruyor bence bekleyelım...

bu ntv muslera transferinde yediği kötü gollerden klip yapmamışmıydı? burda herkes ntv ye sallıyordu. notvspor deniyordu? şimdi herkes ntv ci oldu? ntv söylüyorsa doğrudur bekleyelim deniyor. işimize geldiği konuşuyoruz. şimdi bu transfer olmazsa herkes yine ntv ye geydirir.

Hesap kitap işinden pek anlamam ama eğer anlaşamazsak bugün borsa kapalıyken açıklarız,anlaşırsak borsa açılınca açıklarız diye düşünüyorum;düşüncemde doğruluk payı var mıdır?

Hocam hoşgeldiniz forumumuza, iyi vakit geçirirsiniz umarım. Konuyla ilgili de yazdıklarınıza katılmamak mümkün değil.

Hoşbulduk kardeşim.zaten forumdaydım ama sadece okuyordum.artık üye olmak gerektiğinihissettim.iyi dileklerin ve selamın için sonsuz teşekkürler.HERŞEY GALATASARAYIMIZ İÇİN...

Saygılar...

Başkanın bu şekilde sansasyonel transfer haberleriyle Borsa'da manuplasyon yaptığını söyleyen arkadaşlar, bu ve ondan önceki transfer dönemindeki hisse hareketlerini bize ispat olarak sunabilir mi?

Yoksa yasal olan sermaye arttırımı sonrası daha fazla zenginleşmemizden korkan ve 3 gramlık beyinleriyle her şeyi manuplasyona bağlamaya çabalayan şizofren kuş takımının sitelerini fazlaca mı okuyorsunuz bu aralar?

Nedir Galatasaray A.Ş'nin açıklama yapılan tarihten bu yana değişimi? Buyrun açıklayın biz de öğrenelim.Yanınızda olalım.:b5:

Herkese iyi nöbetler.

"sneijder'e yakın bir çok kaynak, oyuncu ikna oldu dedi.o yüzden ntvspor'un 'transfer tamam' demesi normal..ancak bir çok etken var .gs-inter arasında her konuda anlaşma sağlandı..sneijder sponsor sorununu da çözdü gibi..gs'nin teklifinden yüksek teklif de kesinlikle yok..gs'nin teklifi: 4m euro garanti para..maç başı 25 bin..lig şampiyonlugu 300 bin euro..şl tur primi. tottenham'ın teklifi gs'den az...sneijder'in eşi anzhi'ye hayır dedi..ama oyuncu ismi büyük..dolayısıyla menajeri 'hemen karar verme' diyor. sneijder'in imza atmadıgı her gün..yeni talip çıkıyor..bugün liverpool'un çıktığı gibi..ama tüm yakın kaynaklar gs'ye olumlu baktığı yönünde.

Fırat Günayer

Transfer Nöbeti

bu arada şu interle anlaşma muhabbeti varya..başka kulüp ile anlaşamıyorlar bu anlaşma ayın 15 ine kadar geçerli..yani en en en geç salı gününe belli olur bu iş..15 inde belli olmazsa diğer ilgilenen kulüpleri daha net görebilicez. ben liverpool'a gidiceğini hiç sanmıyorum..tek korkum spurss

Moratti bu yüzeden o zaman sıkıldım ettim gibisinden laflar konuştu dün...

Liverpool bizim verdiğimiz parayı veremez mi :asd::asd:

Adamların son 5 yılda etrafa saçtığı para bizim 50 senelik bütçemiz

veremez nedeni de şu..liverpool'da en yüksek maaşı gerrard alıyor..sneijder'e onun aldıgından fazlasını vermezler bakma sen saçtıkları bonservislere. gerrard yarısından biraz daha fazla alıyor sneijder'in interden aldığından..

Transfer Nöbeti

"sneijder'e yakın bir çok kaynak, oyuncu ikna oldu dedi.o yüzden ntvspor'un 'transfer tamam' demesi normal..ancak bir çok etken var .gs-inter arasında her konuda anlaşma sağlandı..sneijder sponsor sorununu da çözdü gibi..gs'nin teklifinden yüksek teklif de kesinlikle yok..gs'nin teklifi: 4m euro garanti para..maç başı 25 bin..lig şampiyonlugu 300 bin euro..şl tur primi. tottenham'ın teklifi gs'den az...sneijder'in eşi anzhi'ye hayır dedi..ama oyuncu ismi büyük..dolayısıyla menajeri 'hemen karar verme' diyor. sneijder'in imza atmadıgı her gün..yeni talip çıkıyor..bugün liverpool'un çıktığı gibi..ama tüm yakın kaynaklar gs'ye olumlu baktığı yönünde.

Fırat Günayer

Bu kimdir?

Çok mantıklı yazmış...

Fırat Günayer

Ben şu sneijderin menajeri harbiden öldürecem...

Reza Fazeli , Jose baster rodriguez ve bide soren lebry...:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt