Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence şöyle de olabilir Halit..

Bana en mantıklısı şöyle geliyor...

Dün bir haber vardı milletin gözünden kaçtı sanırım.. Ünal Aysal Moratti ile görüştü diye..

Moratti de bu görüşmeden sonra Sneijder'in iki seçeneği var ya bizim istediğimiz paralara kalsın ya da Türkiye'ye gitsin diye..

Haliyle de Sneijder benim daha sürem var gibisinden atarlandı..

Yani Ünal Aysal'ın isteğiyle Moratti tarafından sıkıştırılmış buna da Sneijder'in tepki vermiş olabilir..

Sneijder haberlerinin %90'ı Türk basını kaynaklı Reis.Dış basın bile kopyala yapıştır yapıyor.Olumsuz haberlerinin çoğu da yandaş medyadan.Ben itibar etmiyorum arkadaş bu haberlere.Kaynak skyspor diyor ama orda da haber yok.Ses kaydı deniyor şaka gibi.

Belki de yönetimin transferi bu kadar uzatmasının nedeni reklam kampanyasıdır, ne de olsa devre arasının en büyük transferi olacağı çok açık ve her geçen gün tüm dünya çapında reklamımız oluyor.

bilemiyorum ya.. bana sanki sneijder gelmek istemiyormus ve onu hala ikna etmeye calisiyorlarmis gibi geliyor..umarim yanlis bir histir

Birini ovmeye calisirken illa bir baskasini yermek gerekmez.

Ozhan Canaydin kimsenin olmadigi donemde sahsi kefaletini koyarak kulubun cok zor bir donemi atlatmasini saglamistir. Bunun yanisira kulubun ileride artacak gelirlerinin temellerini atmistir. O yoklukta sampiyonluk da kazandirmistir.

Unal Aysal kulubun hisselerini alip daha sonra geri vererek kulubun bir finans sirketinin eline gecmesini onlemistir.

Adnan Polat yine zor donemde kulubun simdiki artan gelirlerini saglayan projelerini, tum engellemelere ve zorluklara ragmen devam ettirebilmistir. stat isini tamamlamis, buyuk gelir saglamistir. O yoklukta sampiyonluk da almistir.

Unal Aysal bu gelir artislarini dogru yonettigi gibi borsa hamleleriyle kulubu teknik iflastan kurtarmistir. Ayrica kulubun borclarini hizla eritmeye baslamasini saglamistir.

"Galatasaray'in kimsenin parasina ihtiyaci yoktur" vizyonu ve kulubu kendi ayaklari uzerinde duran bir hale getirmeye baslamasi bile takdir ve takip edilmesi gereken bir liderliktir.

Fatih Hoca, sifirdan bir takim nasil yapilir, futbol nasil oynatilir herkese ispat etmistir. Herkesin 3.luge razi oldugu bir sezonda 9 puan farkla sampiyon yapmistir. Kulubun borclarini eritmesini hizlandirmis, buna buyuk katki saglamistir.

Bu donemlerde oynayan bazi karakterli futbolcular para alamadiklarina bakmamis, ozveriyle mucadele etmis, sampiyonluklar almislardir.

Galatasaray budur, Galatasaraylilik budur.

Son zamanlarda okuduğum en doğru yazı, eline sağlık Mahir abi.

Başkanın bu şekilde sansasyonel transfer haberleriyle Borsa'da manuplasyon yaptığını söyleyen arkadaşlar, bu ve ondan önceki transfer dönemindeki hisse hareketlerini bize ispat olarak sunabilir mi?

Yoksa yasal olan sermaye arttırımı sonrası daha fazla zenginleşmemizden korkan ve 3 gramlık beyinleriyle her şeyi manuplasyona bağlamaya çabalayan şifozren kuş takımının sitelerini fazlaca mı okuyorsunuz bu aralar?

Nedir Galatasaray A.Ş'nin açıklama yapılan tarihten bu yana değişimi? Buyrun açıklayın biz de öğrenelim.Yanınızda olalım.:b5:

Herkese iyi nöbetler.

Ben sunarım usta her maliyetli transferimizde hisselerimiz düştü:asd:

Ben 3 yılda anlatamadım buraya sana kolay gelsin:yenieek:

"sneijder'e yakın bir çok kaynak, oyuncu ikna oldu dedi.o yüzden ntvspor'un 'transfer tamam' demesi normal..ancak bir çok etken var .gs-inter arasında her konuda anlaşma sağlandı..sneijder sponsor sorununu da çözdü gibi..gs'nin teklifinden yüksek teklif de kesinlikle yok..gs'nin teklifi: 4m euro garanti para..maç başı 25 bin..lig şampiyonlugu 300 bin euro..şl tur primi. tottenham'ın teklifi gs'den az...sneijder'in eşi anzhi'ye hayır dedi..ama oyuncu ismi büyük..dolayısıyla menajeri 'hemen karar verme' diyor. sneijder'in imza atmadıgı her gün..yeni talip çıkıyor..bugün liverpool'un çıktığı gibi..ama tüm yakın kaynaklar gs'ye olumlu baktığı yönünde.

Fırat Günayer

Çok saçma..Senaryoyu güzel kuruyorlar ama mantık hatası yapıyorlar. Bize olumu bakan adam niye hergün başka bir teklif gelir mi diye evde kalmış kız gibi beklesin? Adam olumlu filan bakmıyor. Sadece son tercihi ve pazarlık aracıyız.

Ha bu gelmesin demek mi? hayır. SOn tercihi olsak bile gelsin. Sneijder bu.

Çoğu kişi gelmezse gelmesin diyor ya, sıktı artık bu saatten sonra almayalım diyor. Sneijder gelince onların hali ;

z73j.gif

Tamam Sneijder´le ugrasin ama, sol bek veya stoper isi ne oldu?

veremez nedeni de şu..liverpool'da en yüksek maaşı gerrard alıyor..sneijder'e onun aldıgından fazlasını vermezler bakma sen saçtıkları bonservislere. gerrard yarısından biraz daha fazla alıyor sneijder'in interden aldığından..

Valla atıyorum biz 5 veriyorsak Liverpool 4 verse tercihi PL olacaktır.Açıklamaları maalesef bu yönde.

Bir hissenin spek hareketi yapması nedir. Bir de o açıklansın lütfen hep merak etmişimdir.Manpülasyon bu değildir zaten hisselerin içeriden kendi kaynaklarınla harekete zorlanmasının adıdır.Ornek DYHOL DOHOL son 2 hafta.

Birini ovmeye calisirken illa bir baskasini yermek gerekmez.

Ozhan Canaydin kimsenin olmadigi donemde sahsi kefaletini koyarak kulubun cok zor bir donemi atlatmasini saglamistir. Bunun yanisira kulubun ileride artacak gelirlerinin temellerini atmistir. O yoklukta sampiyonluk da kazandirmistir.

Unal Aysal kulubun hisselerini alip daha sonra geri vererek kulubun bir finans sirketinin eline gecmesini onlemistir.

Adnan Polat yine zor donemde kulubun simdiki artan gelirlerini saglayan projelerini, tum engellemelere ve zorluklara ragmen devam ettirebilmistir. stat isini tamamlamis, buyuk gelir saglamistir. O yoklukta sampiyonluk da almistir.

Unal Aysal bu gelir artislarini dogru yonettigi gibi borsa hamleleriyle kulubu teknik iflastan kurtarmistir. Ayrica kulubun borclarini hizla eritmeye baslamasini saglamistir.

"Galatasaray'in kimsenin parasina ihtiyaci yoktur" vizyonu ve kulubu kendi ayaklari uzerinde duran bir hale getirmeye baslamasi bile takdir ve takip edilmesi gereken bir liderliktir.

Fatih Hoca, sifirdan bir takim nasil yapilir, futbol nasil oynatilir herkese ispat etmistir. Herkesin 3.luge razi oldugu bir sezonda 9 puan farkla sampiyon yapmistir. Kulubun borclarini eritmesini hizlandirmis, buna buyuk katki saglamistir.

Bu donemlerde oynayan bazi karakterli futbolcular para alamadiklarina bakmamis, ozveriyle mucadele etmis, sampiyonluklar almislardir.

Galatasaray budur, Galatasaraylilik budur.

cok güzel ve dogru bir yazi,eline saglik abi.

O değil yarın sınavlar için çekip gidiyorum.Gelse de nöbette olmadığım için pek heyecanlandırmaz :o

:asd::asd:

stoperi bosver, sanki cris cok iyidi, yerini gokhan alir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt