Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız kimsenin aklına gelmiyorda,Sneijder gelirse solda Emre Çolak oynayacak mecburen.

yarın kesinlikle olumlu yada olumsuz sonuçlanacağını düşünüyorum bu transferin

adam hem sağa sola deplase olan bir ss, hem ayağında top tutan bir amc. geçen seneki yaptığı katkı müthişti, bu sezonun başında gitmesi kötü oldu, en azından bazı anadolu takımlarına karşı ilk yarı tonla puan kaybettiğimiz maçlarda neco skoru değiştirirdi. ve ilk yarının topçusudur

[video=youtube;Y7YMvXv1H4M]https://www.youtube.com/watch?v=Y7YMvXv1H4M[/video]

sali'dan önce hic gelmez bu adam, 2 hafta beklerim diyor, bos bos gelecek gecelek demeyin, kendinizi kandirmayin

bu transfer olmazsa burdakilerin şeref aydın hakkındaki düşünceleri ne olur merak ediyorum. malum şeref gelince foruma sanki şeyh geldi muamesi yapılıyor.

Transfer Nöbeti

Normaldir Tanju. Adam 4 gündür bunu yazmaya çalışıyor :)

Yok, 4 gundur neden yazmadigim asagida, bunu 420. Sayfada yazmistim :)

Sali gunu baskanin aciklamalarindan itibaren nobeti hic yazmadan takip ediyorum.

mesajlarin %70inden fazlasini okumusumdur.

ama artik yazmama totemime son veriyorum. Zira bu transfer benim icin artik olsa da olur olmasa da olur.

Zaman gectikce neyin ne oldugu ortaya cikmaya basladi.

İnter sneijderin maasini dusurmesini istedi ve kabul etmeyince kadro disi birakti. Ama parayi odemeye devam ediyor.

Galatasaray talip olunca inter bizimle anlasti. Oyuncuya da ya sartlarimi artik kabul eder maasini dusurursun, ya Galatasaray'a gidersin ya da oynamamaya devam edersin dedi.

Oyuncu da Galatasaray'la maddi konularda anlasti ve bunu cebine koydu ve dusunmek icin sure istedi.

buyuk liglerden bir teklif ariyor belki de buldu ve kendi daha az para alsa bile gidecek gorunuyor.

Bir taraftan da interin restini gordugunu soyluyor ve "rahatim, oynamasam da olur" diyor.

"Buyuk ligden gelen veya gelecek olan teklifi kabul edeceksin ya da ben parami almaya devam ederim" diyor.

Veya bir baska olasilik "benden kurtulursun ama biraz daha para isterim" diyor.

Eger bilmedigimiz baska birsey yoksa durum bu.

Baskan taraftara sozunu tutmak istiyor ama Bence Cok fazla beklememeli, yapacaksak transferlerimizi yapmaliyiz.

Evet ben de cok isterim gelmesini ama durum buysa bir tarih verip geliyorsa gelir gelmiyorsa isimize bakmaliyiz.

En azindan bizim 2 hafta vaktimiz yok.

Transfer Nöbeti

Valla ne yalan söyleyeyim bu saatten sonra Sneijderin yerine gelecek hiçbir oyuncu beni mutlu etmez.

Yalnız kimsenin aklına gelmiyorda,Sneijder gelirse solda Emre Çolak oynayacak mecburen.

abi neden emre ye bu kadar olumsuz bakılıyor,gecen sene sampiyon takımın oyuncusuydu,gayet de iyidi,tamam bu sene biraz sacmaladıgı maclar oldu ama kıvraklıgı,cabuklugu,dikine gitmesi fln,eminim oynarsa amrabattan cok daha faydalı olur

Transfer Nöbeti

Yok, 4 gundur neden yazmadigim asagida, bunu 420. Sayfada yazmistim :)

Sali gunu baskanin aciklamalarindan itibaren nobeti hic yazmadan takip ediyorum.

mesajlarin %70inden fazlasini okumusumdur.

ama artik yazmama totemime son veriyorum. Zira bu transfer benim icin artik olsa da olur olmasa da olur.

Zaman gectikce neyin ne oldugu ortaya cikmaya basladi.

İnter sneijderin maasini dusurmesini istedi ve kabul etmeyince kadro disi birakti. Ama parayi odemeye devam ediyor.

Galatasaray talip olunca inter bizimle anlasti. Oyuncuya da ya sartlarimi artik kabul eder maasini dusurursun, ya Galatasaray'a gidersin ya da oynamamaya devam edersin dedi.

Oyuncu da Galatasaray'la maddi konularda anlasti ve bunu cebine koydu ve dusunmek icin sure istedi.

buyuk liglerden bir teklif ariyor belki de buldu ve kendi daha az para alsa bile gidecek gorunuyor.

Bir taraftan da interin restini gordugunu soyluyor ve "rahatim, oynamasam da olur" diyor.

"Buyuk ligden gelen veya gelecek olan teklifi kabul edeceksin ya da ben parami almaya devam ederim" diyor.

Veya bir baska olasilik "benden kurtulursun ama biraz daha para isterim" diyor.

Eger bilmedigimiz baska birsey yoksa durum bu.

Baskan taraftara sozunu tutmak istiyor ama Bence Cok fazla beklememeli, yapacaksak transferlerimizi yapmaliyiz.

Evet ben de cok isterim gelmesini ama durum buysa bir tarih verip geliyorsa gelir gelmiyorsa isimize bakmaliyiz.

En azindan bizim 2 hafta vaktimiz yok.

Mahir gözünü seveyim kısa yaz. Ayıp oluyor biliyorum ama okumaya dermanım yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt