Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

scaled.php

bu transfer olmazsa burdakilerin şeref aydın hakkındaki düşünceleri ne olur merak ediyorum. malum şeref gelince foruma. sanki şeyh geldi muamesi yapılıyor. şeref bu iş bitti diyordu. herkes şeref bitti dediyse bitmiştir dedi. ya transfer olmazsa?

kaka sampiyon liginde oynayabiliyormu bize gelirse ?

bu transfer olmazsa burdakilerin şeref aydın hakkındaki düşünceleri ne olur merak ediyorum. malum şeref gelince foruma. sanki şeyh geldi muamesi yapılıyor. şeref bu iş bitti diyordu. herkes şeref bitti dediyse bitmiştir dedi. ya transfer olmazsa?

Yaş cidden 31 mi?

Kusura bakmasın da benim güvenim yok hiçbirine. Bi kere kaynağın sağlamsa açıklarsın olur biter. Zannedersin devlet sırrı paylaşır gibi bi havalar bi havalar. O da klasik oldu duyum var ama kaynağını açıklayamam.

Yıldırmışlar kardeşim seni. :D Önce KAP'ın 7/24 açık olduğu bilgisiyle başlamak lazım. :lol:

chipparada ve borsa online da ücretle makale yazıyorum usta ama buradaki kadar muhalefet yapan olmadı:D

herkeste bir spek ve manp hastalığı var sanki o kadar kolay bunları yapmak:sad007:

o işlere girebilecek paramız olsa cr7 nin de transferi için realle anlaşmış oyuncudan haber bekliyorduk:b5:

bizim hisselere tavan taban hareketi yaptırmak için 50 mil tl seanslık alım satım gerekir en az bir haftalık sallanmanın zorunluluğu da cabası 500 milyonumuz var demekki bizim :troll:

fazla iyimserlik olacak belki ama bence iş sneijder ve inter arasında olabilir denildiği gibi..moratti'nin ve sneijder'in açıklamaları bunu düşündürdü bana o aralarındaki son pürüz sponsorluk haklarıydı galiba ikisi de vazgeçmek istemiyor ve sanki ortaya böyle açıklamalar çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt