Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

bu transfer bitti rahat olun yarin aksam istanbul'a geliyor sneijder kap bildirimi de geldikten sonra yapillir diye dusunuyorum kap bildirimi konusunda cok enteresan bir kulubuz sneijder'e hagimiz ol denilmis olamaz ama olurum demis. yarin aksam istanbul'da

Kim demis

Cevap: Transfer Nöbeti

555352_229473773834507_1232739929_n.jpg

bu transfer bitti rahat olun yarin aksam istanbul'a geliyor sneijder kap bildirimi de geldikten sonra yapillir diye dusunuyorum kap bildirimi konusunda cok enteresan bir kulubuz sneijder'e hagimiz ol denilmis olamaz ama olurum demis. yarin aksam istanbul'da

Sen hangi duyumcudan duydun bunları?

bak sallamışlıgın var ünün var bu konuda bişi yazdıgında o isimleri yazıyorlar hemen ama bu sneijder yani

gelmezse ağır ama ağır iltifatlara hazır ol ciddiyim

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Tribünler İMPARATOR diye inlerken.Büyük Galatasaraylı Fatih Terim'i getirmek üstelik boştayken sahiden çok zor bi iş.

Oncesinde islilayan bu taraftar degilmiydi?

Neden kusmudu Imparator,Galatasaraydaki ceketimi cikardim asdim demisdi.

Neden Adnan Polat Yonetimi teklif etdi de gelmedi?

Ailevi nedenlerden dolayi istemiyorum dedi.?

Amma Unal Aysal ve Yonetimi derken, Konu Galatasaraysa gerisi teferruadir soyledi.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Futboldaki basari tamamen Fatih Terim´e aittir. Tamamen.

Camiadaki dirilisin sebebi de yönetim. Her alanda atilim yapmamiz vs.

Iki taraf da isini iyi yapti bugüne kadar acikcasi. Böyle bakmak lazim olaya

Elbettdeki futboldaki basari Fatih Terimindir.bunun aksini idaa eden salaktir.

Dükkanı kapatın gidelim beyler..

Liverpool'un Sneijder için Inter'e 8.2 milyon sterlinlik bir teklifte bulunacağı iddia edildi.

İtalya basınında çıkan haberlere göre Hollandalı futbolcu için Liverpool, Inter’e teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Habere göre İngiliz temsilcisi, Inter’e 8.2 milyon sterlinlik bir teklifte bulunacak.

28 yaşındaki futbolcunun adı daha önce de Galatasaray, Tottenham, Anzhi, Manchester United ve Manchester City ile anılmıştı.

gelmesse Meirless gibi ol inşallah

Hakan Albayrak´in moderatörlere bildirdigi bir kaynak olmali sanirim. Bugüne kadar ceza almadigina göre moderatörlerin haberi var.

1 senedir duyum veriyor cünkü ama banlanmadi Hakan Albayrak

WTT ye katılıcam ben herkesi bekleriz maksat Galatasaray taraftarının büyüklüğünü göstermek :)

Sneijder'e niye saydırıyorsunuz anlamıyorum. Gelirse ne yapacaksınız? Sabır diye bir şey yok bizde gerçekten.

Melih şabanoğlu sneijder o lafları morattiye söyledi felan demiş mantıklı aslında biri sıkıldım hemen bitsin diyo diğeri rahatım daha 2 hafta var diyo olan bize oluyo :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt