Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hadi ataizler bunuda acıklayın :D Ön Aldı ne demek :D

mj-laughing.gif

Ön aldı

ön; öna. 1. Bir şeyin esas tutulan yüzü, arka karşıtı: “Arabam bir gece kulübünün önünde duruyor.” -A. Ümit. 2. Bir şeyin esas tutulan yüzünün baktığı yer, karşı: “Altmış yaşında anamın önünde sigara içmek istemezdim.” -B. Felek. 3. Bir kimsenin ilerisi: “Bir aralık önümüzden şarkı sesleri geldi.” -S. F. Abasıyanık. 4. Yakın gelecek zaman: Önümüz kış.5. Giyeceklerin genellikle göğsü örten bölümü: “Uçuk siyah renkli çarşaf pelerinin önü açık.” -P. Safa. 6. Önce olan, ilk: Ön söz. Ön görüşme. 7. Civar, yöre: Kanlıca önlerine geldiler. 8. sf. Benzerler arasında bakılan veya gidilen yönde olan: “Ben, Anafartalar'da Mustafa Kemal'in bulunduğu en ön siperlerde de kurşun attım.” -A. Gündüz.

Aldı; aldı

hlk. “söylemeye başladı” anlamında kullanılan bir söz: Aldı Kerem. Aldı Köroğlu.

Ön Aldı;
ön aldı sözü bulunamadı.

Kaynak:
https://tdkterim.gov.tr/bts/

Birand sözlüğü yapmak lazım ! TÜRK DİL KURUMU RESMİ SİTESİ BİLE ÇÖZÜM OLAMADI

Ntvspor buzda kayanlari gosterip duruyor su an...haberleri yokki verdikleri sniejder haberleri bi yalan cikarsa onlara kayacaklar :D

Ne takıldınız ön aldı lafına ya. "Transfer oldu, Terim'in kadrosu güçlendi" diyor işte.

Selamun Aleykum renkdaşlar,dün geceden bu yana yeni gelişme var mı?

M. Ali Birand Sneijder Galatasarayımıza hayırlı olsun demiş işte. Bunda anlamayacak ne var? :D

Ön aldi demekle,azizeyi önüne aldi demekte olabilir :D

Mali: IIIIIIIIııııııııı Ünal'cığım noldu şu şey ııııııııııı

ÜnalBaşgan: Aldık aldık yeter ki sus

Transfer Nöbeti

Yahu resmi olarak bitti ki hocanın elinde çok iyi bir kadro oluştu demeye getiriyor.

Liverpool devreye girmiş falan diyorlar. Öyleyse menajerler amaçlarına ulaştılar. Bizi yem olarak kullandılar. Transfer zora girebilir. Tabi istediği parayı verebilirse liverpool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt