Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence o adres Fake'tir... MAB'de o kadar türkçe yok belki de muhabbet kuşu falan yazdı:D

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

galatasaray'a olan transfer süreci uzamayan futbolcu.

zvjezdan misimovic, fernando muslera, felipe melo hatta umut bulut gibi futbolcuların transfer görüşmelerinin uzunluğu(kap'a görüşme bildirimi-transfer açıklaması) dikkate alınırsa, wesley sneijder'in galatasaray'a transfer olmasına minimum 10-15 gün daha var gibi.

yani benim de ismim wesley sneijder olsa durup düşünür, gerekli bütün ayrıntıları hesaplar, ismimin karizmasından, büyüklüğünden yararlanırdım.

bu arada herifin pescara maçını izlemesi kadar doğal bir şey yok. ricardo quaresma da beşiktaş'ın maçlarına geliyordu. ancak ne oldu? yönetim kapıyı gösterdi, futbolcu da paşa paşa kabul etti. tıpkı sneijder olayında olacağı gibi.

şunu da eklemek isterim ki, kendisinin ha deyince kontrattaki euro rakamlarını kabul edip anında istanbul'a gelmesi iyi olmayacaktı. zira herif parayı düşünüyor olsa çabucak atlayıp gelecekti. fakat bu kadar detaylı düşünen adamın aklında kesinlikle futbol vardır. kendisinin ve eşinin istanbul'a olumlu baktığını sağır sultan duydu. hatta ntv spor da bu istihbaratı alınca girdi haberi. galatasaray taraftarı biraz sabrederse iyi olacak.

paylaş

13.01.2013 13:32 ~ 13:40 srfydn

bir sen eksiktin memet ali kardeş! yazmış biri:D

Skysports : Wesley , we have received a breakingthrough news from a congressmen of Gala that you have accepted their offer to play as front.Will you comment on that?

Sneijder : What do you mean by front?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

galatasaray'a olan transfer süreci uzamayan futbolcu.

zvjezdan misimovic, fernando muslera, felipe melo hatta umut bulut gibi futbolcuların transfer görüşmelerinin uzunluğu(kap'a görüşme bildirimi-transfer açıklaması) dikkate alınırsa, wesley sneijder'in galatasaray'a transfer olmasına minimum 10-15 gün daha var gibi.

yani benim de ismim wesley sneijder olsa durup düşünür, gerekli bütün ayrıntıları hesaplar, ismimin karizmasından, büyüklüğünden yararlanırdım.

bu arada herifin pescara maçını izlemesi kadar doğal bir şey yok. ricardo quaresma da beşiktaş'ın maçlarına geliyordu. ancak ne oldu? yönetim kapıyı gösterdi, futbolcu da paşa paşa kabul etti. tıpkı sneijder olayında olacağı gibi.

şunu da eklemek isterim ki, kendisinin ha deyince kontrattaki euro rakamlarını kabul edip anında istanbul'a gelmesi iyi olmayacaktı. zira herif parayı düşünüyor olsa çabucak atlayıp gelecekti. fakat bu kadar detaylı düşünen adamın aklında kesinlikle futbol vardır. kendisinin ve eşinin istanbul'a olumlu baktığını sağır sultan duydu. hatta ntv spor da bu istihbaratı alınca girdi haberi. galatasaray taraftarı biraz sabrederse iyi olacak.

paylaş

13.01.2013 13:32 ~ 13:40 srfydn

Şimdi ironi özürlü arkadaşlar hani gelmişti diye şerefe sallayacak bu cümle yüzünden

Adam besbelli duymuş yada görmüş sözleşmeyimi desem ne desem

Önemsiz transfer olsa bilinmemiş isim yazmaz dahi bu 1

ve TRANSFERİYLE diyor buda 2

Hayırlı Olsun :yenieek:

+

Bir de sıradan biri de değil Birand. Yönetimin içinde.

Hayırlı olsun camiamıza :ayatollah:

Sneijder

Tasci

Bernard

Carlinhos baska bisey istemem :asd:

Şifre çözüldü:

Fatih Terim, İngilizce konuştuğu basın toplantısında "I don't want to see the back, I wanna see the front" demişti.

Birand da buna karşılık ön aldık diyor, hocam elinde ön var artık diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt