Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beşiktaş Ricardo Quaresma transferi sonrası 120 bin forma satmış, iyi satmışlar..

Herifler Wesley Sneijder gibi bir ismi alsa 300 bin forma satarlardı herhalde :D

Bu kadar basit birşeyi bir sürü adam anlayamadı şurada hatta Birand'ın Türkçe konusundaki yetersizliğinden dem vurdular ya inanamadım.

TDK'da olmayan bir kelime basit değildir..Sonradan üretilmiş bir kelime. Ayrıca ön almak avanraj yakalamak demek ise Birand cümlesinin devamında Terim'in elinde ŞİMDİ müthiş bir kadro OLUŞTU demişti. O müthiş kadronun oluşması için transferin tamamen bitmesi lazım.Kısacası bence çok kötü bir cümle kurmuş.

%51 olan inancım %63'e çıktı.

benim %40 :cool:

d0924f78-fbc3-4977-9f40-f488330b19ae.jpg

Beyler ön almak, diğer takımlardan avantajı almak. Yani psikolojik üstünlük bizde demeye getirmiş :D

Bu transferle ligte ve avrupada rakiplerimizin önüne geçtik diyor:):)

%50 olan inancım %50,001'e yükseldi.

i.ne ya yazıp hemen çıkmış bi bak ben ne yazdım diye işimiz yoktu bide bunla uğraşcaz

Transfer Nöbeti

Mab'a ntvye insndiginiz kadar inanmadiniz ya, hayret.

Gerci o da transfer diyor, kim oldugunu soylemiyor. Ama Hoca'nin kadro muthis oldu diyor.

Birand eğer yalan söylüyorsa, uydudan Kanal D'yi silerim. Açık, net ! :ka21:

(Ama yalan söyleyeceğini sanmıyorum.)

Transfer Nöbeti

Sneijder kararım gecikebilir açıklamalarıyla Inter ile olan pazarlığını güçlendirmek istiyor olabilir, bence sonunda bu iş olacak.

Transfer Nöbeti

Bu transfer gerçekleşmezse Irmak canlı yayına bağlanıp uzunca bi özür dilemeli. Haber hala duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt