Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ön ne lan bu adam eeee demekten kelimeleride unuttu galiba:D

Nalet olsun ya Sneijder yüzünden ders de çalışamadım sınav da berbat geçti gelmezsen gelme ulan şerefsizim çok sinirimi bozuldu.

Kafayı sıyırdım yeminle. Dün gece rüyamda gördüm. Sneijderle anlastık, her beraber havaalanına karsılamaya gittik. Çok az kişi vardı karsılamada ama sneijder geldi sonucta. Rahat olun beyler daha tersine cıkmıs rüyam yok :asd:

Sneijder istemeye istemeye bize gelecek ama geldiğinde oynamak için tüm gücünü göstereceğine eminim bu taraftara karşı kimse istemeden oynayamaz , 80 yaşındaki amcanın bile çıkıp oynamak istediğine eminim :D

Melo'da da twitterda üstüne düştük,kendisi ve menejeri bu fırsattan istifade etti..Geleceği varsa bile kampa katılamadı,üstelik bu adam Galatasaray'da şampiyonluk yaşamış ve benimsemiş bir oyuncu.Aynı ilgiyi twitterda Sneijder'e göstermek yararımıza değil bence zararımıza olur..

Dünkü İnter maçında gol olduktan sonra Sneijder:

BAfg8dYCcAEKfJF.jpg:large

tweetleyin la harbiden bende yaptim bak.

#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder

(senigalatasaray'dagormekistiyoruzsneijder)

hadi hadi hadi.. 1 dakkalik is.

(gelmezse, sonra kufur edersiniz la :D)

Liverpool TD Brendon Rodgers, Sneijder ile ilgilenmediklerini acikladi. (Sky Sports)

Melo'da da twitterda üstüne düştük,kendisi ve menejeri bu fırsattan istifade etti..Geleceği varsa bile kampa katılamadı,üstelik bu adam Galatasaray'da şampiyonluk yaşamış ve benimsemiş bir oyuncu.Aynı ilgiyi twitterda Sneijder'e göstermek yararımıza değil bence zararımıza olur..

Tam olarak aynı şey değil Melo maaşından dolayı gelmiyordu Sneijder ise kontrattan memnun tek sorun Tükiye'ye sıcak bakmaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt