Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya beyler akşamki programlarda telegol,beyaz futbolda sakın sneijderi soğutmasınlar transferde

''hayatımız ne kadar boşmuş ulan, 5 gündür Sneijder ile yatıp kalkıyoruz'' :)
Millettin finalleri var benim gibi. Çalışmamak için bahane hani tam çalıcağın zaman facebookda bişeye takılırsın ya aynı hesap. Tabi mevzu Sneijder ve Galatasaray olunca takılmanın ötesinde sabahlıyoruz.

Bende sunu anladım , bu forumda bir üyenin fikrine katılmadıgın zaman fenerli olarak yafta yiyorsun. Ve bu üyenin yaşı 15-16-17 yazık cidden. Saygısızlık ötesi şeyler forumlarda. Sadece burda değil. Özgüven eksikliğini forumlarda gidermek ne çeşit bir hastalıktır ki? bir daha tek kelime yazmamak mı çözüm ? ilginç seyler mevcut. Cahil topluluga ses çıkarmamak zarar veriyor bence.

Tam tersi..Sen burda herkesi gülünç duruma düşürmekle itham ediyorsun..Yani biz senin fikrine katılmadığımız için eleştiriliyoruz..Benden bahsediyorsan yaşım orda yazıyor hocam..

bizim taraftardan korkulur kısa sürede TT yaptık ya la :rolleyes:

ben kardesimin twitinden girdimde sürekli yazamıyorum ops diyor zaman kısıtlamasımı var

Tam tersi..Sen burda herkesi gülünç duruma düşürmekle itham ediyorsun..Yani biz senin fikrine katılmadığımız için eleştiriliyoruz..Benden bahsediyorsan yaşım orda yazıyor hocam..

Gülünç şeyler oldugunu kendin de biliyorsun ? Kötü bi şey demedim ki. Oyuncularımıza hakszlık ediyoruz. Cocukca seyler bunlar. Taraftar kalitemiz bu değil bizim gibisinden di mesaj. Genelleme yapmadım. Ayrıca fenerli demek en basiti değil mi? Konuya tartısmak yerine neden böyle seylere basvuruyorsun ? Kişiselleştirme yapıyorsun. Anlatabildim mi sana durumu? toplum içinde böyle seyler yapabilecek kabiliyet ve özgüvenin inan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt