Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bunlar iyi güzel şeyler ama çok abartıyoruz eğer ki gelmezse düşeceğimiz durumu kimse düşünmüyor. Bunları söyleyince kuş oluyoruz anlamıyorum ki büyük kulüp gibi davranalım. Real Madrid taraftarlarının böyle bir tt yapacağını kim düşünür ki. Hepimiz çok heycanlıyız ama bunları gelince yapsak daha iyi olur bence :yenieek:

Bence öyle değil abi. Çünkü sonraki cümleyi tamamlamıyor. Hata yapmış cep telefonu oto düzeltme.

Ama ben geriden geliyorum yei geldim foruma olabilir:)

Nasıl tamamlamıyor Ön aldı yerine Avantaj sağladı diye oku :)

Cimbom son transferiyle ön aldı. FATİH Terim'in elinde şimdi nefis bir kadro oluştu. Hadi hayırlısı...

#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder

şuan dünya sıralamasında 3. :troll:

Bunlar iyi güzel şeyler ama çok abartıyoruz eğer ki gelmezse düşeceğimiz durumu kimse düşünmüyor. Bunları söyleyince kuş oluyoruz anlamıyorum ki büyük kulüp gibi davranalım. Real Madrid taraftarlarının böyle bir tt yapacağını kim düşünür ki. Hepimiz çok heycanlıyız ama bunları gelince yapsak daha iyi olur bence :yenieek:

Sacma. Real madrid taraftari böyle bi konumda degil ki adamlar istedigini istedigi zaman aliyor zaten. para sıkıntılari yok kültür farkliligi konusu yok.

Karşilaştirman sacma. duygusal degil objektif olalim

Yaşı 25 - 27 olup cahil misin falan diyenler var bana neyse bir şey demeyeceğim yaşınız benden büyük diye ama her cevapta yaşıma laf atmak bir cahillik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt