Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder al Gala: "Domani vedrò Lerby, poi vi dirò la mia decisione" - FC Inter News gördünüzm ü beyler

altunterim mi demişti babası italya da pazartesi karar verecek falan diye doğru çıktı haber

Wesley Snejder İtalyan FcInterNews.it sitesine açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcu yaptığı açıklamada: "Ülke değiştirmek kesinlikle kolay bir iş değil, hafta sonu babam ile Milano'da bir araya gelip bu konuyu konuşacğız ve yarın(Pazartesi) Menajerim Lerby ile de bir toplantı yapacağız. Bu konuşmaların ardından sizlere kararımı bildireceğim" dedi.

Yaşı 25 - 27 olup cahil misin falan diyenler var bana neyse bir şey demeyeceğim yaşınız benden büyük diye ama her cevapta yaşıma laf atmak bir cahillik.

Ya kardeşim ben 42 yaşındayım bana hayvan gibi konuşma diyorlar, sen yine iyisin yaşla alakası yok baş ve içindekilerle alakalı :)

Ya sen gel İstanbulada çiğ köfte yap :D

Abi o tamam da bak ön yerine on koy iş tamam. Telefon oto klavyesi ön yapmış besbelli. Ön aldı diye bir saçmalık mı olur :D Bir de avantaj diyorsunuz bana kalırsa da yol aldı demek ya da önde demek. Saçma son cümlesi kesinlik içeriyor ilk cümle gelişme :D

Çiğköfte sanattır abi:D

GSTV spikeri Ali Ferahbot şuan ahber'de sivas-bursa maçını anlatıyor çok heyecanlı :D

Sneijder al Gala: "Domani vedrò Lerby, poi vi dirò la mia decisione" - FC Inter News gördünüzm ü beyler

altunterim mi demişti babası italya da pazartesi karar verecek falan diye doğru çıktı haber

Wesley Snejder İtalyan FcInterNews.it sitesine açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcu yaptığı açıklamada: "Ülke değiştirmek kesinlikle kolay bir iş değil, hafta sonu babam ile Milano'da bir araya gelip bu konuyu konuşacğız ve yarın(Pazartesi) Menajerim Lerby ile de bir toplantı yapacağız. Bu konuşmaların ardından sizlere kararımı bildireceğim" dedi.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

2. GS Sneijder ile 19.00'da konuştu; Wesley "Haftasonu babam geliyor.. Ptesi de menajerimle konusacağım; Kararıımı ondan sonra veririm" dedi

Seten demişti.

setenden ibo demişti

Sacma. Real madrid taraftari böyle bi konumda degil ki adamlar istedigini istedigi zaman aliyor zaten. para sıkıntılari yok kültür farkliligi konusu yok.

Karşilaştirman sacma. duygusal degil objektif olalim

O senin düşüncen bana göre kimse Galatasaray'dan büyük değil. Hele ki bizim bir oyuncuya yalvarmamız kabul edilir bi şey değil. Ama şuan en çok isteyen benimdir günlerdir tüm sistemim değişti uyku bile uymuyorum şuan sessiz kalmak daha iyi ( sosyal medyada ) ama gelirse sen de ki dünyayı yakalım ; ona da ben varım.

Adam bu transferle Terim'in elinde güçlü kadro oldu falan dedi. neymiş avantaj sağladı demişmiş.

Transfer bitti diyor işte adam 3 saat sürer mi bir twitter mesajının tartışması ya.

Sneijder yüzünden yarınki sınavım leş geçecek muhtemelen, birde gelmesse neler olacağını düşünmek bile istemiyorum.

Adam bu transferle Terim'in elinde güçlü kadro oldu falan dedi. neymiş avantaj sağladı demişmiş.

Transfer bitti diyor işte adam 3 saat sürer mi bir twitter mesajının tartışması ya.

aynen öyle amma uzatıldı bir kelime yüzünden...

Şimdi yüklenmeyi boşverin, TT yaptığımız resim bu:
0Xcjo.png

Bunu karısına yollayın.

Aalen maçını şimdi izledim, abiler Sneijder gelmezse gelmesin. Emre Çolak var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt