Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o kadar aciz oynuyor ki liverpool...

yani bu takıma giderse helal olsun sneijder...

derken çaktı united...

kedi fare oyunu resmen...

1 Numaralı formaya giyecekse harbi gelmesin 14 iyidir ya

O senin düşüncen bana göre kimse Galatasaray'dan büyük değil. Hele ki bizim bir oyuncuya yalvarmamız kabul edilir bi şey değil. Ama şuan en çok isteyen benimdir günlerdir tüm sistemim değişti uyku bile uymuyorum şuan sessiz kalmak daha iyi ( sosyal medyada ) ama gelirse sen de ki dünyayı yakalım ; ona da ben varım.

Bak ne deedim duygusal degil objektif olalim?

Bana göre de kimse Galatasarayimdan büyük degil lakin objektiflikte bu iş böyle degil.

Bu kafayla gidersen, onu sunu bunu alamaz 10 yillarca yerimizde sayariz, avrupada başari diye dolaniriz. bi poh alamadan döneriz.

Arz olmadan talep olmaz.

Önce birilerini arz ediceksin, başari yakalicaksin ki sonra sana talep olsun

yattım kalktım hala mı MAB'nin twitini tartışıyosunuz

1 numaralı forma kaleci hariç diğer oyuncularda çok itici duruyor , inşallah gelirse 1 numara giymez

Adam bu transferle Terim'in elinde güçlü kadro oldu falan dedi. neymiş avantaj sağladı demişmiş.

Transfer bitti diyor işte adam 3 saat sürer mi bir twitter mesajının tartışması ya.

Faruk sakin ol ya, ''ön aldı'' kelimesini tartışıyoruz.Biliyorsan sen söylede anlayalım tartışmayalım :)

0Xcjo.png
Bir 15-20 dakika durdu.

Abiler/kardesler yeni uyandim (nöbet tuta tuta deli oldum) bi gelisme varmi bugün?

Muslera

Eboue-Semih-Danny-Riera

Melo

Selcuk-Sneijder

Hamit---------------Amrabat

Burak

di mi bizde sneijderle çok nasılsa...

her zaman emre'nin karşısında dünkü gibi mahalle takımının ortasahası olmayacak ama...

haklısın abi de emrenin üstesinden geleceğini düşünüyorum ben. açıkçası ben çok da heyecanlı değilim sneijder için.

Sh28L.jpg

Biraz önce Hollandalı sevdiğim bir abimle konuştum. Sneijderin Galatasaraya transferi buraya yazıyorum bitti ben sana söyleyeyim dedi. Nasıl bu kadar eminsin dedim. 45 yıldır Milli takımı ve futbolu takip ediyorum o kadar tecrübemiz olsun dedi.

Faruk sakin ol ya, ''ön aldı'' kelimesini tartışıyoruz.Biliyorsan sen söylede anlayalım tartışmayalım :)

Abi 3 saat sürer mi bir tartışma :) benim de aklıma Terim'in müthiş İngilizcesi geldi. "I don't wanna see the back, I wanna see the front (ön)"

Şaka bir yana, bitti gibi birşey diyor işte 2. cümlesinden anlaşılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt