Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.090
- 723
- 1.373
Cevap: Transfer Nöbeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Djuricic’te sona doğru | Amk Spor Gazetesi
beyler birazda su adam hakkinda konusalim sneijder i artik corabina kadar biliyoruz ,bu adam hakkinda bilgileri aliyim ,hollanda da yasayan arkadas canli izleyen varsa anlatsin bize uyarmi:ayatollah:
Manu-Liverpool maçında bizden ve sneijder'den bahsetti
Birde ben ne zaman manu maçına baksam yedek klubesinin arkasında hindistanlı biri var hep gözüme çarpıyor![]()
sneijder transferi olmazsa başkan bunun altından nasıl kalkacak merak ediyorum,,chadli ile ilgileniyoruz dedi,,adam takımda kalacağını söyledi,,,,carlinhosu da takımı bırakmayacak gibi,,,,keşke kesinleştirip açıklama yapsa
sneijder transferi olmazsa başkan bunun altından nasıl kalkacak merak ediyorum,,chadli ile ilgileniyoruz dedi,,adam takımda kalacağını söyledi,,,,carlinhosu da takımı bırakmayacak gibi,,,,keşke kesinleştirip açıklama yapsa
Djuricic’te sona doğru | Amk Spor Gazetesi
beyler birazda su adam hakkinda konusalim sneijder i artik corabina kadar biliyoruz ,bu adam hakkinda bilgileri aliyim ,hollanda da yasayan arkadas canli izleyen varsa anlatsin bize uyarmi:ayatollah:
Şu çocuğu alsınlar varsın Sneijder olmasın..
Biz onları tartıştık renktaş![]()
sonuç olarak neye vardınız
sonuç olarak neye vardınız
vay be, o kadar iyi ha..
Sence hangisini almalıyız?