Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Taraftar bağırıyor! Gel...

Galatasaray'daki birinci gündem maddesi Wesley Sneijder'i sarı-kırmızılı takımda görmek isteyen taraftarlar, internette çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray'da yönetim Wesley Sneijder transferini sonlandırabilmek için var gücüyle çalışırken, taraftarlar da seslerini Hollandalı yıldıza duyurmak için büyük çaba sarfediyor.

Son olarak mikro blog sitesi Twitter'dan örgütlenen taraftarlar, Sneijder'i Galatasaray'da görmek istediklerini belirten bir mesaj yolladılar.

#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder (Seni Galatasaray'da İstiyoruz) sözünü Dünya TT listesine(Tüm Dünya'da en çok konuşulan konular) taşıyan Türk yazarlar, seslerini Dünya'nın dört bir yanına duyurdu.

Geçtiğimiz hafta Inter ile yaptığı antrenman çıkışı da 28 yaşındaki oyuncuyu soru yağmuruna tutan bazı Türkler, Sneijder'in sessiz kalması sonrası istedikleri cevabı almayı başaramamıştı.

Ünal Aysal'ın transferi resmi olarak açıklamasından sonra sosyal medyada Hollandalı oyuncunun eşi Yolanthe Cabau'yu ikna turlarına başlayan sarı-kırmızılı taraftarlar ise Cabau'nun 'İstanbul gerçekten harika. Orayı gerçekten seviyorum" mesajıyla amaçlarına ulaşmıştı.

Wesley Sneijder - Futbol

buralarin nufusu yariya inmis agalar:rolleyes:

Ne hasta bekler sabahı

Ne taze ölüyü mezar

Ne de şeytan bir günahı

Benim seni beklediğim kadar

Gel artık insafsız :(

Ne Eto ister şu şen gönlüm...

Ne de Guizalaaar...

Tek Dileğim Var Başkanım....

Sneijder'i Cimbom'a alman....

Fatih hocamızın bunu istediğini söylemişler ama ne kadar doğru..

[video=youtube;DeNyJPH6ITE]https://www.youtube.com/watch?v=DeNyJPH6ITE[/video]

- SPORX - Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'ın Galatasaray'a transferi gündemin temel taşını oluşturmaya devam ederken sarı-kırmızılı cephede son saatlerde 15 Ocak gerilimi yaşanıyor.

28 yaşındaki yıldız futbolcunun Cumartesi günü süre istediğini ve önünde karar vermek için iki hafta olduğunu açıklamasından sonra gözler Galatasaray'ın Inter ile yaptığı protokole çevrildi.

ÖZEL PROTOKOL İLE AVANTAJ SAĞLANDI

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal geçtiğimiz hafta Internazionale başkanı Massimo Moratti ile yaptığı görüşmede İtalyan cephesiyle el sıkışırken ardından Milano'ya giden yöneticiler bu anlaşmayı resmi bir protokole çevirdi.

G.Saray kulübü Inter ile bonservis konusunda anlaşma sağlarken imzalanan protokole "15 Ocak 2013'e kadar Galatasaray'ın isteği olmadan futbolcu başka bir kulüba satılamaz veya kiralık olarak verilemez" maddesi konuldu.

15 OCAK GERİLİMİ

Sneijder'in "Önümdeki seçenekleri değerlendireceğim. Transferin bitmesine iki hafta var" açıklaması ise bu protokolü tehlikeye soktu. 15 Ocak'a kadar Galatasaray Sneijder'e sözleşme imzalatamazsa bu protokol geçerliliğini yitirecek.

Sarı-kırmızılı cephede yöneticilerin yoğun bir çabasının olduğu ve Sneijder'e 14 Ocak Pazartesi akşamına kadar ek ve son bir kez daha süre tanındığı öne sürülüyor.

Galatasaray'da yöneticilerin en büyük tedirginliği bu protokolün sona ermesiyle Inter'in başka bir kulüple resmi görüşme yapma olasılığı...

Gizli bir gerilim... - Türkiye Transferler - Galatasaray

Selamun ALEYKÜM..

Abi nedir bu tartışma, link rica edebilir miyim, kim ne demiş, ne demek istemiş merak ettim..

Hoşgeldin, Galatasaray Lisesi'nden Aysal'ın sınıf arkadaşı ve Galatasaray yönetim kurulu üyesi olan Mehmet Ali Birand'ın 3 saat önce twitterdan yazdığı üzerine tartışma oldu da.

"Mehmet Ali Birand ‏@mabirand32gun Cimbom son transferiyle ön aldı. FATİH Terim'in elinde şimdi nefis bir kadro oluştu. Hadi hayırlısı..."

ön aldı ne demek diye tartışıldı, adam bitti demiş, tartışılan kısım "ön aldı" lafı oldu.

On aldı falan demek isterken O-Ö harfinde sıkıntı oldu diyen var, başka şeyler diyen var...

ilk kısma takılmamak lazım.

Ön aldı demek avantaj sağlamak demek. Daha da ön aldı deyip durmayın yeter. :)

100 Tweet attım görevimi tamamladım :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt