Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herkeze hemen inanmasak Bulent tulun herkeze cevap veriyor mu :) Bulent Tulun olsada :D

yani elini kolunu sallaya sallaya yanına gittin, sorularını sordun ve o da cevap verdi öyle mi?

Otoparkta arabasına binmeden yakaladım alelacele ayaküstü sorduğum bunlardı gayet cana yakın davrandı arkadaşım vardı yanında fotoğrafını çektim falan sevmezdim normalde de gözüme girdi bugün :p

Arkadaşlar bu arada inanmayanlara ne desem bilemiyorum :D Cidden bir şey demiyorum devam edin :D

Mehmet Ali Birand Galatasaray Yönetim Kurulu üyesidir. O transfer bitti dediyse bitmiştir.

[TABLE="class: tablob"]

[TR="class: tablohucreb"]

[TD]Mehmet Ali Birand[/TD]

[TD]Yönetim Kurulu Üyesi[/TD]

[TD]Gazeteci[/TD]

[TD][/TD]

[TD]Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]Bağımsız Üye[/TD]

[TD]Bağımsız Denetim Komitesi Üyesi[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

erdem diye biri vardı oda genel kurulu üyesiydi sözde cuma günümü ne gelcekti ama gelmedi :sad007:

olm bu sneijder tam olarak nededi simdi?

1. pazartesi gunune kadar karar vermem

yoksa

2. pazartesi gunu karar vercegimi zannetmiyorum.

1. mi 2. mi?

Pzartesiye kadar karar vereceğimi zanetmiyorum demiş.Ama ben ingilizcesine baktım pazartesi karar vereceğimi zanetmiyorum demiş.

Bülent tulunu benzeyen biri jb geçmesin.Ulan adam güya yurtdışı transferlerine bakıyor ne işi var voleybol maçında

Otoparkta arabasına binmeden yakaladım alelacele ayaküstü sorduğum bunlardı gayet cana yakın davrandı arkadaşım vardı yanında fotoğrafını çektim falan sevmezdim normalde de gözüme girdi bugün :p

Arkadaşlar bu arada inanmayanlara ne desem bilemiyorum :D Cidden bir şey demiyorum devam edin :D

hocam inanmamak değil de çok şerefsiz var ortada ve eğer mümkünse o çektiğiniz fotoyu koyabilirmisin ortada sorun kalmaması için

yarın kesin belli olur olumlu yada olumsuz olacagı.okadar bekledik 1 gun daha bekleriz.

Zaten hergün herkes aynı şeyleri söylüyor. Ekstra bir haber olarak görmeyin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt