Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Günlerdir burada Sneijder'in gelmesi bekleniyor ve ben de bekledim burası doğru. Ama yaşananları, Sneijder ve menajerinin tavırlarını şöyle topluca bir düşünelim isterseniz...

-Bizzat bu transfer konusunda en yetkili yöneticinin ağzından çıkan beyanata göre "24 saat içinde netleşecek" denmesinin üzerinden neredeyse 72 saat daha geçmesine rağmen hiçbir cevap gelmedi.

-Transfer dönemi yakında bitti bitecek ve son haberlere göre bu Sneijder "daha 2 hafta vaktim var sorun yok rahatım" diyor.

-Adama aldığı alacağı en yüksek ücreti veriyoruz, buna rağmen "SON İHTİMAL. HİÇBİR TEKLİF GELMESE GİDİLECEK YER" olarak görülüyoruz bu beyefendi tarafından.

-Karısına gece gündüz mesajlar atıyoruz, yağ yakıyoruz ve sıcakkanlılığımızı göstereceğiz derken kendimizi küçük düşürüyoruz. Hangi büyük takımın büyük taraftarı yapar bunu ? Kimse çıkıp ta bana demesin duygusal olma objektif ol diye. Galatasaray bu kadar küçülmedi.

-ADAM KARISI İÇİN KATOLİK OLMUŞ. KARI İÇİN DİN DEĞİŞTİREN ADAMDAN NE HAYIR GELİR ? (Daha iyi şekilde söylerdim de forum kuralları işte...)

-Peki hiç düşündünüz mü bu adam gelirken bu kadar nazlandı, bize gelse bile gönülsüz gelecek. Bu adam sahada savaşır mı takım için ? Umrunda olur mu yani ? Hem en yüksek maaşı alacak, hem de muhtemeldir ki yatacak.

TÜM BUNLARI DÜŞÜNDÜKTEN SONRA HALA SNEIJDER DİYE YANIP YIKILAN VARSA KENDİ BİLİR. BENİM BU SAATTEN SONRA UMRUMDA OLMAZ. YARIN PAZARTESİ. YA ADAM GİBİ ÇIKAR GELİR, BEN HAKSIZ ÇIKARIM, YA DA ŞAHSIM ADINA SÖYLÜYORUM Kİ DEFOLSUN GİTSİN İSTEDİĞİ YERE. GALATASARAY KİMSENİN OYUNCAĞI DEĞİLDİR.

Katılmıyor değilim. Ancak kolay değil bu tip transferler birde gerçekten anlaşması zor bir adammış diye duydum sadece bize karşı değilse sorun yok tabi.

Türk pasaportu isteyelim Sneijder için adi Veysel Senayder olsun

moratti.jpg

Reis, daha yumuşak bir üslup kullan Sneijder'e. İşi inada bindirirsen gelmez. Son kertede hala diretirse o zaman Sicilya'dan tanıdıklara haber verirsin, olur biter.

Sneijder gelirse yabancı sınırlamasında sıkıntı yaşarız

Muslera

Eboue

Semih

Dany

Riera/Carlinhos

Melo

Selçuk

Hamit

Amrabat

Sneijder

Burak

Amrabat ın yerine Engin oynar ligde büyük ihtimal

Aslında yenge atılan tweetlere üşenmeden cevap veriyor.Biraz üstelesek gelip gelmeyeceğine dair net bilgiler alırız :D

Sneijder gelirse yabancı sınırlamasında sıkıntı yaşarız

Muslera

Eboue

Semih

Dany

Riera/Carlinhos

Melo

Selçuk

Hamit

Amrabat

Sneijder

Burak

Amrabat ın yerine Engin oynar ligde büyük ihtimal

byebye melo , yekta hello

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt