Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adama bak lan hem yanlış duyum veriyo(sneijder)

Sonra yanlış mesajı alıntılayıp atar gider yapıyo

Sonra yanlış mesajı alıntıladığının farkına varmasına rağmen yine atar yapıyo özür dileyeceğine

Sonra bide carlinhos duyumu veriyo üstüne

Ne Diyon

beyler Mehmet Ali Birand yazdı ya, daha ne başkasından duyum peşindesiniz anlayamıyorum...

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Dün,*13:02

Berk Sayman; GSCimbom Transfer Forumu forumunda ki Transfer Nöbeti (Arşiv 4) konusuna cevap yazdı.

Sneijder pazar akşamı istanbulda arkadaşlar. Az evel kulübe İnter tarafından Sneijder'in haklarının devredildiğine dair bir fax geldi. Bu iş bitti...

devamını görüntüle

9492 cevap | 433754 görüntüleme

yemedi galiba fıs fıs mı etti arkan ?

Bak ne demişin gördünmü hadi canım ilerle

Ynt: Transfer Nöbeti

Ergen muhabbetlere bak ya fis fis tis tis bu nedir arkadas ya.

Dışarda çıkıp iki laf edemeyecek adamlar burada kendinden 10 yaş büyük adamlara kafan güzelmi, neyin kafasını yaşıyorsun, seviyesiz gibi kelimeler kullanabiliyor arkadaş.

Bu da sanal alemin yavşaklığı sanırsam.

buyur kardeşim karagümrükte oturuyorum senin yedi sülalen gelsin vites yapmayız biz rahat ol sen

Dışarda çıkıp iki laf edemeyecek adamlar burada kendinden 10 yaş büyük adamlara kafan güzelmi, neyin kafasını yaşıyorsun, seviyesiz gibi kelimeler kullanabiliyor arkadaş.

Bu da sanal alemin yavşaklığı sanırsam.

aynen işin ilginç yanı o ztn:yenieek:

Ayda yılda bir duyumcu geldi, olumlu konuştu onu da Alemdar Abi ve Serdar Abi el birliğiyle kaçıracaklar. Kolay mı yetişiyor böyle yetenekler? Size Erhan Telli lazım.

:asd::asd::asd::asd:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

bunu ben dahil bütün ajanslar şeref aydın (!) bile dedi pazar bekleniyor diye.

adam işi yokuşa sürdü. c.tesi istanbula getirme en geç pazar akşamı gelmesi planlanıyordu adam yokuşa sürüyo

şeref aydın twitterda kap dediği zaman kapa bildirim düşerdi. Onunlamı aşık atıyorsun. Kıvırma boşuna. :asd:

Beyler bu transferde ne duyumcusu arıyorsunuz siz daha herşey ortada zaten :o Top Sneijder'de bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt