Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

bunu ben dahil bütün ajanslar şeref aydın (!) bile dedi pazar bekleniyor diye.

adam işi yokuşa sürdü. c.tesi istanbula getirme en geç pazar akşamı gelmesi planlanıyordu adam yokuşa sürüyo

Ohooooo geri vites olmadı bu :o

Transfer Nöbeti

Bu takıma stoper şart. Bukadar adam alıp orayı boş bırakmamak lazım.

Cevap: Transfer Nöbeti

m.ali birand gelecek dedi güvenilir gibi geliyor ama zaman geçtikce de gelmicek gibi geliyor. paradoks oldu iyice

buyur kardeşim karagümrükte oturuyorum senin yedi sülalen gelsin vites yapmayız biz rahat ol sen

la bana bak ağzımı açmayaım diyorum senin oturdğun yerede bşalrım sanada başlarım şimdi kaç yaşında adam lan o terbiyeli konuş biraz alırım o vitesi benim canımı sıkma la akşam akşam :mad:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

bunu ben dahil bütün ajanslar şeref aydın (!) bile dedi pazar bekleniyor diye.

adam işi yokuşa sürdü. c.tesi istanbula getirme en geç pazar akşamı gelmesi planlanıyordu adam yokuşa sürüyo

Senin yaşın 22 değil kesin değil.

Lan kendinle çelişiyosun ,diyoruzki sen dün sneijder bitti pazar geliyo diyen adam senmisin,sen diyosun hayır

sonra attığın mesaj çıkıyo ortaya şimdide herkes yanıldı,adam yokuşa sürüyo vs çeviriyosun lafı

Sneijder bitti demişsin sen.Sneijder büyük ihtimal vs tarzı bi laf etsen amenna.

Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadaslar alintilayip prim vermeyin.nobete devam edin

Bu yenge sürekli bizim mesajları retweet yapıyor yada cevaplıyor ne iş?

Beyler bu transferde ne duyumcusu arıyorsunuz siz daha herşey ortada zaten :o Top Sneijder'de bekliyoruz

Ah işte mantıklı bi adam.

Bu kadar düşünemiyomusunuz ? Bilmeyen bir adam bile şunu düşünür de o zaman ne burda biyerlerinizi yırtıyosunuz duyum yok mu duyum yok mu diye ?

Ben bildiğimi söylüyorumda biri gelse yese adama bişey diyemezsiniz.

hadi eyv forumada daha mesaj atmam transfer sezonu bitene kadar sohbet dışında.

olm şu ergeni alın şurdan ağzımdan bişi çıkacak şimdi töbe yarabbim ya

Sen duyumcuya kötü davran ondan sonra bu memlekette neden düzgün haberci yetişmiyor de...olacak iş mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt