Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben hocanın konustuguna inanmıyorum

ve sabah,dün akşam sneijderin dediklerinden sonra twiterda muhabbet döndü,hoca istemiyor 2.alternatif ayagına onu herkes rt etti oysa bi kişi uydurdu gidiverdi ve italyanlar görüp paylaşmadıysa bişi bilmiyorum :yenieek:

gasd wad je nu doed komd eeerder overr als oncheloofwaardig alls je echt Neerlands kan dan geef je hier ook Nederlands andwoord op

Bol bol kelime hatasi ile hollandaca yazdim. önce bir hollandaca bildigini ispatla brother ondan sonra devam ederiz ;)

Gebruik je google translate ofzo ? Het is verstandig om Nederlands te leren en dan pas Nederlands te typen op een openbare forum. Ik denk dat het nu wel duidelijk is dat ik uit Nederland kom.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Normal adam kalmadi forumda

Vallahi son 1 1,5 gündür olan bir sürü karsilikli tartismalar, iyce karamsar yaklasan bir cok yorumla beraber yüksel nefret ve kin duygulari zaten fazla yorum yapacak imkan da birakmadi, düne kadar cok uzun saatler gecirdim forumda kavgalar tartismalar artinca bende baya bir ara verdim.

Ynt: Transfer Nöbeti

Forum Almanca olmus galiba modlar.lutfen.ilgilenin

Tartışmanın yeri burası değil ama sen de demişsin :D

Neyse, bu uyarıdan sonra devam etmeyin lütfen. Uyarı gayet açık :)

Talha, sürekli herkese kuş demesi rahatsız edici değil mi? Üstelik kullanılan üslup da malumun. Bence buna müsamaha gösterilmemeli artık. Sürekli tekrar eden bir durum var.

Transfer Nöbeti

Hakem trabzonun penaltiyla kirmiziyi yedi resmen :(

Ynt: Transfer Nöbeti

Vallahi son 1 1,5 gündür olan bir sürü karsilikli tartismalar, iyce karamsar yaklasan bir cok yorumla beraber yüksel nefret ve kin duygulari zaten fazla yorum yapacak imkan da birakmadi, düne kadar cok uzun saatler gecirdim forumda kavgalar tartismalar artinca bende baya bir ara verdim.

En iyisini yaptin.biz bile normal gorunduk o derece kotuydu ortam

Rüyamda Sneijder diye sayıklıyorum Annem dedi renktaşlar... :o

Galatasaray taraftarlarının merakla beklediği Wesley Sneijder'in Danimarkalı menajeri Soren Lerby, akşam saatlerinde ardı ardına sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yazdığı iki mesajla Sneijder'in transfer durumu hakkında bilgi verdi. İlk mesajında, "Wesley'nin transferi hakkında her şey belirsiz. Kendisi ile birlikte karar vereceğiz. Umarım yarın bir sonuca ulaşırız" yazan Lerby, bu tweetten 5 dakika sonra Galatasaray taraftarlarının heyecanından duyduğu memnuniyete değinerek, "Galatasaray taraftarları muhteşem ancak menajerlerin daha çok çalışması gerekiyor. Sneijder ilginizden çok mutlu" yazdı.

Trtspor

Talha, sürekli herkese kuş demesi rahatsız edici değil mi? Üstelik kullanılan üslup da malumun. Bence buna müsamaha gösterilmemeli artık. Sürekli tekrar eden bir durum var.

Uyarımı yaptım, herkes gördü. :yenieek: Tekrar eden olursa raporlayın, gerekeni yaparız.

ben asıl bu akşam telegolle beyaz futbolu bekliyom! bakalım ne saçmalıyacaklar, serhat bizimkilerle anlaştımı :) acaba açıklamayın akşam gundem yaratalım biraz diye:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt