Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gebruik je google translate ofzo ? Het is verstandig om Nederlands te leren en dan pas Nederlands te typen op een openbare forum. Ik denk dat het nu wel duidelijk is dat ik uit Nederland kom.

Renktas yazdim ya altina bir sürü hata ile yazdim diye.

(Dacht anders dat jij gebruik zou kunnen maken van google translate vandaar de spel fouten)

Brother yinede duyumculuk yapmak yersiz olursa veya israr edilince cezasi var forumda. Bundan dolayi ya hic birsey deme ya kis tut kimse de ters cevap vermesin ki forumun mental durumu ortada kavga üstüne kavgalar olusuyor. )

100 Punten vriend! :yenieek:

Kesin Sneijdira alacam bu sefer yoksa Forum beni keser .. ; Unal Aysal ..

Galiba sanirim GSliyim artik Inter baskani bile beni onlara verdii ; Sneijder .

Frikikten gol atmama luksum bile yok yoksa taraftar beni keser .. ; Sneijder .

Gel be vicdansiz .. :D

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Duyumlarinizi nerden duyuyosunuz

ak-sakalli-dede_149394.jpg

Galatasaray taraftarlarının merakla beklediği Wesley Sneijder'in Danimarkalı menajeri Soren Lerby, akşam saatlerinde ardı ardına sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yazdığı iki mesajla Sneijder'in transfer durumu hakkında bilgi verdi. İlk mesajında, "Wesley'nin transferi hakkında her şey belirsiz. Kendisi ile birlikte karar vereceğiz. Umarım yarın bir sonuca ulaşırız" yazan Lerby, bu tweetten 5 dakika sonra Galatasaray taraftarlarının heyecanından duyduğu memnuniyete değinerek, "Galatasaray taraftarları muhteşem ancak menajerlerin daha çok çalışması gerekiyor. Sneijder ilginizden çok mutlu" yazdı.

Trtspor
nerde yazmışya yamış orsa buraya düşerdi!

Beyler Lerby'nin hesap fake. Adam bir saat önce açmış, bizim basın inanılmaz rezil. Hemen atlamışlar.

Trt çeviriyi yanlış yapmış yalnız. O adamın "manager" dediği bizim anladığımız "futbolcu menajeri" değil. Ya yöneticiyi kasteder ya da teknik direktörü ki burada kastedilen yöneticiler tabi.

Fake hesapsa zaten geçin.

Ynt: Transfer Nöbeti

Pardon, forumdas bana soylediklerim pek inandirici olmadigini soyledi, gercekten hollandaci biliyorsan bu soruya hollandaci cevap ver dedi, ama bildigin google translate kullandi :asd:

Tamam kardes takiliyoruz.ama anlamadigim icin biraz da uzuldugumu fark ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt