Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Hoca benim her daim bir numaramdır,ne yapsa bir bildiği vardır derim..Ama bu demeç biraz erken değil mi yarını bitirdikten sonra hala bişey olmazsa demesi daha güzel olmaz mıydı?..Musleraya veya Meloya'da hiç gelmesin şöyle gelecekse böyle gelecekse diye yorum yapmamıştı buna niye yapıyor..Tabi şu da var medya söylediklerini abartmışta olabilir..

Başkan sky sports'a konuşmuş;

@ManuBaio

Sneijder-Galatasaray, parla il presidente del club turcho: "95% è fatto. Discutiamo sui dettagli" @SkySport

TRT malmısın lan ? 2 saat önce açılmış hesaba inandı sazanlar sizin haberciliğinize

Sneijder şimdi açıklansın cidden heyecanlanmam.Her transfer sezonunu böyle geçiriyoruz.

Bu ulkede boyle salak spor basini varken daha cok ergen genc yasta telef olup gidecek !!

Gelin spor basinina karsi cikalim ve bizim gelecegimizi kurtaralim !!

:troll:

Seten hemen arar Ünal AYsal'ı. İtalya'ya demeç verdiğini yalanlar. Adım gibi eminim.

Başkan neden Türk basınına konuşmuyorda bunu İtalyan basınına söylüyor kendisi nerede şuan İtalya'da mı ?

Renktas yazdim ya altina bir sürü hata ile yazdim diye.

(Dacht anders dat jij gebruik zou kunnen maken van google translate vandaar de spel fouten)

Brother yinede duyumculuk yapmak yersiz olursa veya israr edilince cezasi var forumda. Bundan dolayi ya hic birsey deme ya kis tut kimse de ters cevap vermesin ki forumun mental durumu ortada kavga üstüne kavgalar olusuyor. )

100 Punten vriend! :yenieek:

Hee bende diyom bu nasil bir translate :asd: kelimeler genel iyi olurda ama gramari yanlis. Ortaligi karistirmak amacim degil, zaten bu karisik hal medyadan dolayi oluyor, birisi evet diyor otekisi hayir. Insan kimi inanacagini sasiriyor. Mesaj yazma cezasindan haberim var, ondan birsey sallamam ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt