Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ntvspor sneijder galatasaray'da haberleri kaldırmıs..

ben bugun bir haber aldım %99 dogru ispanyadan bir arkadaşımdan beyler :(

Olumlu haberler gelmeye başlamış, hayırlısıyla bu hafta imzalar atılacak gibi görünüyor.

beyler moraller bozuk gibi olumsuz haberler mi var :sad007:

BAgzXH_CUAEYhVV.jpg

Eh geriye kalan iste seninde Rodney Sneijder ile görüstüm diye bir kanit vermen lazim artik ;)

Yoksa biliyorum dünya cok kücük, Apeldoorn kentinde kaliyorum, Ugur Yildirimla beraber büyüdüm, Nacer Chadli ile ayni masada Baco götürdügüm var, hatta ben barmenlik yaparken bir cok defa bizim bardaydi. Demy de Zeeuw burdan cikma kardesi olsun kiz arkadasi (o zaman tanidigim var) ama bunlari demekle olmuyor iste.. GSC ailesi kanit istiyor.

:yenieek:

Dunya harbiden cok kucuk, dayim mesela murat yildirimi iyi tanir maclardan sonra hep haberlesirler. Eskiden oguzhan ile ayni takimda olan arkadasim var. Az'den esteban ile kisaca konustuk barda, alt yapida arkadasim var. Raffie vdvnin kardesini tanirim. Hollanda kucucuk bir yer. Ama su an henuz kanit veremem, bilirsin 5 dakikada butun dunyaya paylasinir bu resimler. Hollandaca bir atasozu var, 1 fotograf 1000 kelimeden fazla soyler.

Son Dakika: ''Galatasaray yarın Carlinhos transferini KAP'a bildirecek'' (LİG TV) boyle bir haber goren var mi lig tv de

detay detay dediğin nedirki gülüm

ben senin için 5,5 milyon euromu gözden çıkarmışım:asd:

NTVSpor bugün Sneijder ile ilgili bir haber bile girmedi, adamlara göre bitmiş abi, oyuncunun kendisinden bile iyi biliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt