Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu 1461 - F5 maçını izledikçe biz ne ile uğraşıyoruz bunlar ne ile uğraşıyolar diyorum. Bu bile yeter bana

aynı dk'da atılmış 2 yorum farkı

ve transferde arkadaşların dediği gibi şuan gerçekten belirsiz bence nereye çekersen oraya gider :yenieek:

En başından beri Sneijder'in geleceğine inananlardanım, o yüzden Sneijder'e her yol İstanbul :)

Aynı haberler dönüyor habire :)

Wesley gelmedimi daha

Biride twitterda sneijder ve carlinhos'un Galatasaray'da olduğuna dair iddaada bulunmuş. Herkes iyice artık şansını denemeye başladı ya tutarsa diye :)

Kesin ben yarın işte iken Sneijder açıklanacak.

töbe yarabbi ya cuma dediler cmrts oldu pazar oldu p.tesi dedi adam salı diyor mab ben diyorum çrşamba arkadaş diyor perşembe yok mu arttıran

Butun gunleri de borsayla iliskilendirmemiz de cabasi. Sali gunu de olmazsa Avrupa Merkez bankasinin toplantisi bekleniyor deriz artik.

Dunya harbiden cok kucuk, dayim mesela murat yildirimi iyi tanir maclardan sonra hep haberlesirler. Eskiden oguzhan ile ayni takimda olan arkadasim var. Az'den esteban ile kisaca konustuk barda, alt yapida arkadasim var. Raffie vdvnin kardesini tanirim. Hollanda kucucuk bir yer. Ama su an henuz kanit veremem, bilirsin 5 dakikada butun dunyaya paylasinir bu resimler. Hollandaca bir atasozu var, 1 fotograf 1000 kelimeden fazla soyler.

bizim burda atasözleri baya eski sizin orda fotoğrafın icadından beridir gelişiyo heralde bu atasözü olayı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt