Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sergen saçmalıyor yine, bu adamın ortası yok. Bazen konuşursa aşırı mantıklı, 0 eksikle konuşur. Bazen konuşursa da saçmalamanın sınırlarını zorlar. Klasik Sergen.

Sergen avrupa da kaç takımın ilk 11'ni sayarbilir? -Bence 0

sergen kepceeeee kulakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben senin varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wesleysneijder.png

Alıntı.

Bağlantı kopmasında... :D

haha sergen ne adamsin la sen.

bak kumar oynayabilirsin istersen? skybet acmis iste ne guzel, veriyolar gs'a 1.20 felan, yatir parani keyfine bak, alismissin zaten kumara.

2 yıl önce olsaydı girerdi ama şimdi giremez.

Transfer Nöbeti

Saçma programları izleyip canım sıkılmasın diye Malaga Barça macını izliyorum

2 0 oldu Barça, kedi fare oyununa dondü mac

Sent from my iPad using Tapatalk

Şu FBJK 'lıları görünce ne kadar büyük bir transfer için uğraştığımız belli oluyor , hırslarından kinlerinden kıskançlıklarından düşmanlıklarından ne diyeceklerini şaşırmışlar ,

Bilgin 10 numara konuyor.

Sahiden Moratti ile Ünal Aysal arasında ki ekonomik bağlar sayesinde bu transfer olablilir.

digiturk görsün marka değerini işte ligi kimseye satmazsan böyle yorum yapar hollandalılar ligimiz iyidir demiyorum ama rusya'dan hollanda'dan kötü değiliz..cska zenit Galatasaray'dan iyi demek ne demek lan

Hocam zaten aribogan baskanı yalanlayacak seviyede degil yani asla yalanlayamazdi diye düşünüyorum...

Sent from my iPad using Tapatalk

yok oyle degil kanka. 'oyle bi konusma yapmamistir sayin baskanimiz' diye bi aciklama beklemiyodum degil acikcasi. iyi oldu bu yonden bakinca. :)

Sneijder ilk 20 futbolcu arasına tabi giremez ama , mevkisinine göre ilk 5 e rahat girer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt