Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder neden bizi bozdu daha 2 haftam var diye başkan kesinmi diyo yoksa yine oyunmu oynuyolar bizle artık kafayı yemek üzereyim bağlandım sneijdere gelmezse büyük hayal kırıklığı olur bende drogbayıda çok istemiştik ama sneijdere bu kadar yakınken alamazsak baya koyar

Bende bu ilk 10'u 20'yi anlamıyorum. neye göre yapılır bu liste ?

Eğer bir sıralama yapılacaksa mevkiiler baz alınarak yapılır. o ne öyle ilk 20 ortaya karışık kuruyemiş gibi.

şimdi benim ilk 20'de petr cech, buffon, casillas, s.ramos, dani alves, pique, puyol, xabi alonso, ashley cole, g.bale, neymar, hamsik vb. tonla adam olur.

Ama bir gerçek var ki Sneijder faal Ofansif Orta Saha oyuncuları arasında kesinlikle ilk 10'da hatta bana göre ilk 5'tedir. NET !

Transfer Nöbeti

Harbi harbi ilgileniyomu la bunlar fenere giderse ağır söverim

Bilgin çıksın gitsin durmasın onların içinde. :yenieek:

Şu andaki durum bence, Sneijder sunulan teklifi kabul etti. Ona da makul geldi ama son ana kadar şansını deneyecek büyük Liglerden birine gitmek için. Özellikle İngiltere'yi istiyor olabilir.

Bu turk medyası kadar satılık bi medya daha varmı acaba piyasada her şekilde Bi Gs fb muhabbeti yapıp reyting yapmaya calısıyor spikerde gerizekalı mal

Turk medyasina sert bir yasa gelmedigi surece TurkFutbol'u ilerlemez !!

Gs'i 3 sene once dagittilar cekemediler ! Jo/Elano/Lincoln/Kewell/Baros

Bjk'i 2 sene once dagittilar cekemediler ! Q7/Guti/Almeida/Fernandes

Adamlar cekemiyor TURK takimlarin iyi gitmesini !! Hemen takiyor kameralari arayin bulun futbolcunun acigini hangi barda takildigini biktirana kadar !!

lütfi arıboğan tam ne dedi çok merak ettim izliyemedim yeni girdim eve

Kanaltürk : Fenerbahçenin teklifi Sneijderin aklını karıştırdı

ln varya bu şerefsizler araya maraya girip bu adamı alırlarsa ilk gördüğüm fbliyi öldürürüm

Bilgin tek kelime adamsın.

Bahsettikleri isim Turgutluspor'dan Baki:asd:

Ulan adamlar varya i..neliğine yapıyorlar herhalde! Fener araya girmiş adamın aklını çelecek teklif sunmuş...:o

abi o tweet gerçekse isim verir..ben bu kadar aptallık görmedim yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt