Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

en iyi 20 futbolcu düşünsek iş çok karışır bütün mevkiler söz konusu ama sneijder kendi mevkisinde ilk 10'a çok rahat girer ilk 5'i zorlar

Fenerin devreye girdiği haberi doğruysa eğer karaktersizliklerini bir kez daha ortaya koymuşlar demektir :D Güya engel olmaya çalışıyorlar ulan yazık yaa...

Ayrıca Sneijder Ş.Liginde üst turlarda oynama fırsatını reddedip Fenere gelerek akhisar belediyespor deplasmanlarında dolanmak istiyorsa da gelsin :D Neticede Inter ile avrupa liginde forma giydi. Fener oynatamaz onu avrupa kupasında.

sneijder fenere neden gelsin ya ?? :D allah askina cay icmeye gitmislerdir

Sniejder fenerle masaya oturmus.... ( gafasina oturasicalar ) :D

Messi,Ronaldo,Falcao,İbra,Ribery,Robben,Agüero,Hazard,Xavi,İniesta,Van Persie,Rooney,Tevez,Mesut, aha benim Sneijderden iyi olarak sayabildiklerim bunlar daha varsa doğrudur ama aklıma bunlar geliyor.

Su anda ilk 20e giremez tabi ama 2-3 sene önce ilk 3-5deydi...

(kalite olarak degil sadece form durumu olarak diyorum)

ulan adam tr ye gelirken çekiniyor şl de olmayan 2 sene önce uefadan men yemiş adı şikeciye çıkmıs takımamı gelicez tek sorun sarı it kuyt aziz kuytu gazlamısdır %10000

Turk medyasina sert bir yasa gelmedigi surece TurkFutbol'u ilerlemez !!

Gs'i 3 sene once dagittilar cekemediler ! Jo/Elano/Lincoln/Kewell/Baros

Bjk'i 2 sene once dagittilar cekemediler ! Q7/Guti/Almeida/Fernandes

Adamlar cekemiyor TURK takimlarin iyi gitmesini !! Hemen takiyor kameralari arayin bulun futbolcunun acigini hangi barda takildigini biktirana kadar !!

:yenieek:Zoruna gidiyor şerefsizlerin..

Ya beyler Şampiyonlar lıgı varken UEFA'yı şeçiyorsa varsın gitsin..Ama ben zerre inanmıyorum, öyle olsa Anziye gider...feneve niye gitsin ki?

ilk 20'ye giremez diyen futbol cahilleri başka bir spora yönelsin bence. Futboldan anlamadığınızı bu kadar belli etmeye gerek yok.

Kim demis ? Harbiden biri cikip eger Wesley icin ilk 20'ye giremez diyen varsa sonuna kadar katiliyorum resmen Futbol Cahilidir...Korkunun Ecel'e faydasi yoktur. Bazi Media kaynaklarinda Yilin transferi olarak lanse ediliyor..Eger olursa bence zaman daraldikca olmama ihtimalinden ziyade olma ihtimali yukseliyor Yilin degil Turk Futbol tarihinin en buyuk transferi olur.

Sergen'in salladığını düşünmüyorum. Acun-Sergen-Rıdvan-Aziz hepsi birbirinin adamı işte. Duymuştur bir şeyler mutlaka.

Bunu tahmin etmek için de bir şeyler duymaya gerek yok. Boşverin, takmayın bu malları kafaya. En iyisi bekleyip görmek.

Reyting için neden şerefsizlik yaparlar anlamam.

Arıboğan ne dedi olumsuzluk yok lafından başka. Okudum emin olmuşsunuz gelecek diye, nasıl emin oldunuz?

Yalan haber sallama inanıp yorum yapıyorsunuz bir de

Ya beyler Şampiyonlar lıgı varken UEFA'yı şeçiyorsa varsın gitsin..Ama ben zerre inanmıyorum, öyle olsa Anziye gider...feneve niye gitsin ki?

Sende inaniyon haci dur allahini seven adamlar reyting yapack akil var adam uefa da bile oyniyamiyor interle oynadigi icin kici kirik iki adama inanmayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt