Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bilgin Gökberk: Bende duyum aldım,Sneijder için Orduspor'da devrede...

Adam çok fena maytap geçiyor :D

Şun anda herşeyden daha fazla gelmesini istiyorum.Bu moderetör tam anladınız.

Hadsiz

tamam arkadaşlar sneijder adam değil, hatta futbolcu değil :lol:

beyler sadece ve sadece lütfü reyizin açıklamalarını dinleyin ve derin bir ohhh çekin bitti bu iş izlein ve görün iki güne oturtacaz kucağımıza herkesi bn bu kadar emin konuşmam ama BU İŞ BİTTİ

Yalan söyliyerek para kazanmak mi istiyorsun ?

Ozaman HABERCI olacaksin !!

Sende inaniyon haci dur allahini seven adamlar reyting yapack akil var adam uefa da bile oyniyamiyor interle oynadigi icin kici kirik iki adama inanmayin

dostum bence devredeler, sergen dedıgın adam rıdvan-acunun adamıdır..Kesınlıkle acundan duymusdur ona göre yorum yapıyordur ama güclerinin yetecegini sanmıyorum.Daha demin ümit özat fenerin maddi yapısı iyi degil ondan Nobreyi almaya calısıyor dedı..Onlar Sneijder yerine Meirelesi aldılar zaten..Bunuda alırlarsa bu parayı kaldıracaklarını sanmıyorum..

Bende bu ilk 10'u 20'yi anlamıyorum. neye göre yapılır bu liste ?

Eğer bir sıralama yapılacaksa mevkiiler baz alınarak yapılır. o ne öyle ilk 20 ortaya karışık kuruyemiş gibi.

şimdi benim ilk 20'de petr cech, buffon, casillas, s.ramos, dani alves, pique, puyol, xabi alonso, ashley cole, g.bale, neymar, hamsik vb. tonla adam olur.

Ama bir gerçek var ki Sneijder faal Ofansif Orta Saha oyuncuları arasında kesinlikle ilk 10'da hatta bana göre ilk 5'tedir. NET !

Katılıyorum elmayla armut kıyaslamamak lazım ronaldo messiyle sneijderi kıyaslıyor sergen bir de futbol bilgini gibi yorumlar yapıyor zannedersin ki futbolu kendi bulmuş kuralları yazmış onun doğrusu herkesin doğrusu.

En iyi 10 ofansif orta saha listesi yazarken sneijderi bu listeye koymamak için özel çaba harcamak gerekir diye düşünüyorum.Bence de ilk 5 tedir.

Sadece izlenmeyi arttırmak için fenerde ilgileniyor diyor yazık bu kadar basit olmamalı bence.

Transfer Nöbeti

Var ya

Bu kadar yol aldıktan sonra bir olumsuzluk olursa çok fena karışır ortalık

Transfer olur olmaz o ayrı bir konu ama bu kadar geniş geniş laflardan sonra olmaz ise...

Sent from my iPad using Tapatalk

telegol komedi :D

Sergen'in bi b.k bildigi yok spikerin gazına gelip ayak yapıo

Allah Aşkına şu tür adi programları izleyip'te hem kendinizi sinirlendirmeyin , hem de prim yaptırmayın...Ben izlemiyorum kebap neden ne diyeceklerini biliyorum çünkü..

Ya boşver izleyip bu adamlara saysınlar sonra kendi kendimize Fatih hoca toplantı yapmadı Abdürrahim Albayrak 13.saniye de dudağını ısırdı kesin istemiyorlar bunları Fatih hocanın egosu vs vs muhabbetler yerine bu adamlara sinirlenip sövsünler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt