Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adam turkiye liginde oynayacak kadar kariyerini geriye atmaz....hedefleri olan klube gider..su an avrupa sampiyonluguna oynayan biziz ....sniejder ordan iser oda foseptik yerine fenere gider :D

Kuyt'un bavulu kayıp GS Portal'dan duyuralım bi zahmet. Sevaptır.

Arkadaşlar herkese iyi nöbetler,

Bu transfer biterse en büyük kapak feneve olacak

Sergen zavallısı sallamasyon yapcam diye yırtınıyor :D

İlk 20 geyiği beni bitirdi.Sergen'e küfrederken random'dan inanılmaz küfürler ürettim.

biz 5.5 milyon € maas vercez.fener devreye girip daha yüksek meblağ vermesi lazım ki imkansız+cl faktörü,basarılar felan+o kulüb'ün yöneticisi cıkıp bu paralar verilmemeli diye elistiriyordu.Kısacası bos tartısma geciniz.

fener devrede dedi ya sergen. ben rahatim artik. demekki almisiz :D

Dikkat edin biz Fenerbahçe'nin hiçbir transfer girişimini engellemek için çabalamayız. Çünkü asaletimizi bozmayız. İşte bunlar hep asalet meselesi. Çapulcular sever engel olma işlerini :) Ki beceremezler orası da ayrı.

Abi durup 22 sonrası programlarını ne izliyorsunuz? Bu programlar millattan önce kafasıyla yapılıyor.

Futbol zekası bu kadar yüksek birisinin normal IQ 'sunun yerlerde sürünmesini bence bilimadamları ciddi ciddi araştırmalı

Ve Selcuk Sahin ile 1000000000000$ karisilignda anlasma yapildi .. GS Sneijdirdan vazgecti Sergen Yalcinin yogun israri uzeri ..:b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt