Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok önemli kesin bilgi ama kaynağı söyleyemem.

Kaynağın üstünde oturuyor haberi yok.Kasa sağlammış.

adamların haberlerini yalanlayacakmış fb sitesi yoksa doğruymuş iddaları.vay beeeeeeee

Ya şu yayınlara adamsa bunlar tel bağlantısı alsınlar her program gallavili bir sürü küfür yer.

Fener araya girse bizim yönetim duyurmazmı en yakın hamit örneginde oldugu gibi ondan önce Stochta oldugu gibi eger öyle bişey olsaydı bizim yönetim o haberi coktan sızdırırdı

Abi durup 22 sonrası programlarını ne izliyorsunuz? Bu programlar millattan önce kafasıyla yapılıyor.

Katılıyorum , hepsi kıskançlık krizinde kusmaktalar , zeka seviyelerini açıklıyorlar ,

bn kapattım abi açtım dream tv de rock me var ,

bana forumum yeter

Nasıl ağır sallıyor bu adam ya sneijder e bi teklif yapacak olsa bunlar önce kulübe yapacak kolaymı öyle gidip oyuncunun kafasını karıştırmak dünya kadar cezası var bunun ki atıyorum böyle bişey yapıyo olsa bu ezikler bu medyayı kullanarak bunu duyurmamak için ellerinden geleni yaparlardı o yüzden geçiniz :)

beyler sadece ve sadece lütfü reyizin açıklamalarını dinleyin ve derin bir ohhh çekin bitti bu iş izlein ve görün iki güne oturtacaz kucağımıza herkesi bn bu kadar emin konuşmam ama BU İŞ BİTTİ

Sen niye olumlusun bu kadar bi duyum mu aldin? :SS:

Buarada Fener'e gidecek diye haber yapanlara ve buna inananlara hayretle bakiyorum. Fener anca oturup Lerby ve Wesley'nin kafasini karisitirip bu transferin gecikmesine sebep olabilir ama Transfer etme ihtimali yok cunku Wesley Inter'in sozlesmeli futbolcusu ve Inter ile Galatasaray arasinda bir sozlesme mevcut..Fener aragazli Mediatorler ancak mide bulandirir butur soylemleri ile....Tekrardan : KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR.

Ynt: Transfer Nöbeti

Sergen bu ne kıskançlık yaaa

Nedir senin sikintin.

Ne korkarmissiniz Snijderden.

Hepinize koyacak siz durun.

Senin o renksiz takımınada koyacaz o diğer kanatlı kardeşlerinizede

koyacaz hele bir sabredin.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sergen diyorki Arıboğan done vermedi, sen done ver o zaman ben gördüm diyip duruyor.

snejdere o parayı vercek 100 kulüp varmış:sad007:

Sergen Yetenek sizsiniz de ; En cok yalani 1 dakika icine doldurma yaparak 3yildizli peki alarak finallere kalacak ..

Ağlıyolar ağlıyolar :D Neden Galatasaray'a geliyomuş :D Yediremedi ezikler. Hepsi ezik hepsi :D

Arıboğan, adam gibi bir şey söylemedi Sergen'de ağzını açar işte böyle. Sen söylesene ne aşamada olduğunu bak bakalım bu kadar konuşabiliyormu ?

Transfer Nöbeti

bence sergen sallıyor.. bunlar belhanda ile ilgilenmiyor mu ve 2. başkanları böyle paralar verilmemeli filan demedi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt