Cevap: Transfer Nöbeti
Arkadaşlar Cumadan beri gelişmeleri takip ediyorum. Olumsuz tek bir şey kalmadı. Liverpool falan dendiğinde açıkçası orayı tercih eder diyordum fakat onlarda aradan çekildi.
Bence transfer yarın açıklanacak, tüm gidişat o yönde. M.Ali Birand, Bülent Timurlenk, Fatih Demireli, Ntvspor bunlar transfer konusunda önemli kaynaklar. Özellik başkan ve yönetimdekilerin açıklaması da özellikle L. Arıboğanın söyledikleri çok olumlu.
Fakat şu anda 3 spor programına bakıyorum. Top Bizde,Telegol ve Beyaz Futbol. Hepsi şaka gibi böyle bir oyuncunun Türkiye gelme ihtimaline bile sevinmek gerekirken, biri yok Fener devrede biri yok maliyeti biri yok oynamaz burada yok Fatih hoca istemiyor.. Bu kadar saçma ve bu kadar çekememezlik olmaz. Adamlar o kadar tırsmış ki nasıl yerin dibine sokarız diye uğraşıyorlar.. Özellikle Sergen'in saçma yorumlarına katlanamadım bile. Beyaz Futbol deseniz Sinan Engin sallayıp duruyor.
Son olarak ise bu transfer olmasa bile yönetimin neler yaptığı ortada ve son 2 senede transferde kimlerle ilgilendiğimiz belli. Ben yönetimin hem Inter hem de Sneijder için her şeyi yaptıklarını düşünüyorum, bu transferin olması çok büyük başarıdır.