Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Noldu la reklam arasında :D Sergen 180 derece :D

Transfer Nöbeti

sinan enginin dediğine göre sneijderin bizi bekletmesinin nedeni anzhinin yıllık 10 milyon €'luk bir teklif yaptığı ve anzhinin hollandalı teknik direktörü hiddinkin bu transferde ısrarcı olduğu..

Snejder'den fb sorusuna cevap..

[video=youtube;y7B7EHAjdw4]https://www.youtube.com/watch?v=y7B7EHAjdw4[/video]

Arkadaşlar Cumadan beri gelişmeleri takip ediyorum. Olumsuz tek bir şey kalmadı. Liverpool falan dendiğinde açıkçası orayı tercih eder diyordum fakat onlarda aradan çekildi.

Bence transfer yarın açıklanacak, tüm gidişat o yönde. M.Ali Birand, Bülent Timurlenk, Fatih Demireli, Ntvspor bunlar transfer konusunda önemli kaynaklar. Özellik başkan ve yönetimdekilerin açıklaması da özellikle L. Arıboğanın söyledikleri çok olumlu.

Fakat şu anda 3 spor programına bakıyorum. Top Bizde,Telegol ve Beyaz Futbol. Hepsi şaka gibi böyle bir oyuncunun Türkiye gelme ihtimaline bile sevinmek gerekirken, biri yok Fener devrede biri yok maliyeti biri yok oynamaz burada yok Fatih hoca istemiyor.. Bu kadar saçma ve bu kadar çekememezlik olmaz. Adamlar o kadar tırsmış ki nasıl yerin dibine sokarız diye uğraşıyorlar.. Özellikle Sergen'in saçma yorumlarına katlanamadım bile. Beyaz Futbol deseniz Sinan Engin sallayıp duruyor.

Son olarak ise bu transfer olmasa bile yönetimin neler yaptığı ortada ve son 2 senede transferde kimlerle ilgilendiğimiz belli. Ben yönetimin hem Inter hem de Sneijder için her şeyi yaptıklarını düşünüyorum, bu transferin olması çok büyük başarıdır.

O programlarda saçmalamalarının sebebi belli renktaş adamlar gergin ortamdan nefretten yalandan besleniyorlar. Eğer Galatasaray başarılı olursa onların zararına her şey berbat gitsin ki şu futbolda onlar takımları taraftarları birbirine düşürsünler. Bir kişi şu programlarda kapsamlı bir futbol taktik yorumuna rast geldi mi hiç ? Adamların futbol yorumu en fazla yaa fener kötü oynuyor defans kötü be hocam dimi yani yorumlar bundan ileri gidemiyor çünkü bilmiyorlar zaten o tarz programlarda futbolu bilen adamlara ihtiyaç yok kim daha iyi yalan söyler kim daha çok insanları gaza getirir bunlara bakıyorlar yorumcu seçerken.

Sergenin kulağını çektiler heralde video arasında:D

sergen şunu da söyle tam olsun " zaten sneijder iyi olsa inter bırakmaz"

beylerr SNEIJDER SIMDI IMZALASA bile yarin aciklanir borsa da buyuk vurgun yapariz yarin

Ahahaha... Sergen'e bak Sneijder galatasarayda gibi konuşuyo.... Noldu la buna... :D

ne dedi sergen :asd:

sneijder'i ilk 20'ye almamdan sonrasını dinlemedim

Basında daha çok konusulunca daha buyuk takım olunuyomus ziyanın kafa yapısı:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt