Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

la nasıl bir ülkede yaşıyoruz yaaaa fenerbahçesi komedi federasyonu komedi spor programları tımarhanelik içişleri bakanı taklacı. ne bu yaaaaa!

hay sokayım spor yorumculuğunuza şu gerizekalı gökmen mi savunuyor bizi telegolde daha da izlersem bunları en adi olayım ... galatasarayın adını anarken herkes dikkatli olacak köpekler ağızlarına sakız edemez bu ismi ...

Vallahi yok, hic bir seviye yok "spor" programlarinda.

Sergen resmen ortaligi karsitirmak icin konusuyor isim de vermiyor

Yayini yöneten sahis da Comedy rolünden baska bir faydasi yok, aramizdan birisi fake hesap yapip bu haberi gönderse adam aninda canli yayinda anlatir.

Schalke imkani yok devrede degil, Anzhi diyor adamlar devrede degil,

Hic biri devrede olamaz ki Moratti ben Galatasaray ile anlastim diyor.. cok ama cok sacma haberler cikiyor..

Kavga olmustur taraftar arasinda simdi :D

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 84

her top oynayandan yorumcu mu olur at kumar kari kizci bi tip..

Bir Iphone 5 'e jailbreak gelmedi

Birde Galatasaray;a Sneijder ... :sad007:

ay unal aysal ah...keske seneler once gelseydin yonetime...Dunyaya meydan okurduk

taraftar_aysal_f. terim

bu hucum hattına dunya karması dayanamaz :yenieek:

Bravo bülent korkmaz işte kafa yapısı öyle oldugu icin bizdeki oyuncuların biz o basarıları yakaladık

ya sergen ne diyor ben nerden bilim fener devredemi diye ulan ne sergen bana at tiyosu ver sen git at yarisi yorumculugunu yap

şu fenerliler içinde bi kaya mantıklı konuşuyor. tabi arada fanatikliği tutuyor ama genel olarak mantıklı.

Daha gelmeden adamı nasıl kıskanıyorlar nasıl kıskanıyorlar :ayatollah: Geldikten sonra ağlayacaklar o derece :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt