Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emporio Armanide Milano cikisli onu nasil yapicaz ki zaten giyim magazasinin restorantinda anca isi bilmeyenler yemek yer. Milanoyla bu sekilde karsilastirma cok sacma Istanbul daha guzel sehir orasi ayri bu konular ayri,Istanbulda Michelin yildizli resturant bile bulunmaz one ciktigi yerler ayri Istanbulun tarihi,kulturu v.s vs he sen ben Corumdan cikip leblebiyi Siirtte yiyen bi tip adamim diyorsan seni baglar.

hahah guluyor ve geciyorum .:ayatollah:

Transfer Nöbeti

Anlaşıldı sneijder gelecek ve bunu çok iyi hissettiler beyaz tvdekiler şimdi kuduruyorlar

Sent from my iPad using Tapatalk

Sen kimsin lan ayı Ümit.Seni takan kimde konusuyorsun.Git türkçe konusmayı öğren önce dağ ayısı.

Sinan Engin & ROK vs Ümit Özat & Ahmet Cakar

Transfer Nöbeti

Albayrak yanlış yaptı ama...

Gerek yoktu bu Hagi konusuna girmesine...

Sent from my iPad using Tapatalk

Ya millet bişe dicem niye bu transferler olunca yok 4 yılda bilmem kaç milyon €'yu bir oyuncuya bağlıyorsunuz gibisinden yorumlar yapılıyor. Bu adam dünya gözünde yüksek mevkilerde adam her zaman alıcısı çıkar ki 2 sene sonra bir turnuva var ve bu adam orada extra parlaması ile her türlü aldığın fiyattan fazla bonservise satarsın ki bu adam sana başarı getirebilir. Nereden bakarsan bak ekstra getirisi var yani.

Ümit özat konuşurken tv'den tükürükler gelecek diye tırsıyorum

rasim yeter bence en büyük cimbomlu o sneijder geliyo beyler bu kesinleşti gibi ama abdürrahim albayrakın konuşmalarını nerden dinleyebiliriz bi daha

İşte Albayrak'ın açıklamaları

"Benim kimse ile kavgam olmaz. Hele Fatih hocam ile asla olmaz. O gün idmana geldiğimde başkanımız ile yarım saate yakın telefonla konuştum. Neden bir araya gelmedi diye yorum yaptılar. Şerefim üzerine söylüyorum bir sorun yok. Biz hocam geldiğinden bu yana gece 3'lere kadar oturuyoruz. Hatta hocama gazeteciler bunu sorduklarında sert tepki verdi. "Size idmanı açıyorum olay oluyor" dedi. Bizim aramızda en küçük sorun yok. Olması da mümkün değil"

Biz hoca ile İtalya'ya bile gittiğimizde ona sevgi gösteriyorlar. Daha havaalanın da hocayla fotoğraf çektirmeye çalışıyorlar. Biz işimiz yapıyoruz.

Hoca neden istemesin Sneijder'i böyle bir şey olur mu? Hocanın Ronaldinho'yu istemediğini nereden biliyorsunuz. Ben böyle şeyleri söyleyen kişileri yönetici olarak görmem.

Sneijder ile başkanımız görüştü. Olumlu gidiyor. Kulüple anlaşma sağlandı. Futbolcudan cevap bekliyoruz. Bunlar kolay işler değil. Bu konularda sabırlı olmak gerek. Türkiye'ye gelip Hagi olmak istiyorum dedi kendisi hatta. Bugün bile 3-4 defa konuşuldu. Galatasaray'ın parasını iyi idare etmek için çalışıyoruz.

Bursaspor ile Serdar Aziz için ben konuştum. Satmak istemediklerini söylediler. Biz de saygı duyduk.

Fatih hocamız ile sayın başkanımız arasında bir sorun olması düşünülemez. Bu mümkün değil.

Ya Ne Söylerlerse söylesinler be.Wes geliyor iste.KIskananlar CatlasIn.:cool:

ahmet çakar o verilen benim paralar diye aglıyor nede olsa 1milyon tlde katkısı var.:D

Sneijderin gelmesini sırf bunların madara oluşunu görmek için istiyorum sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt