Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

''Türkiye ye gelip Hagi olmak istiyorum''Bu söz pek inandırıcı gelmedi ama taraftara transferin gerçekleşeceğine dair bir haber gibi geldi.İnşallah olur.

ulan ne zoruna gidıyor bızım bomba transferimizz ahmettt koca kafaa sananneee:):):)

Transfer Nöbeti

Gelip Hagi olmak istiyorum...

Noktayı koymuş beyler adam, geri dönüş yoktur artık...

Sent from my iPad using Tapatalk

[Sunu dicem o hagi olmak istiyorum lafını önce biri söylemişti kimdi o helal olsun sonra gelicek olursak

onu diyen adam çoktan gelirdi belkide bitti bence başkan açıklamadı borsa morsa

Albayrak'ın açıklaması niye yanlış olsun arkadaşlar? Hepimizin duymak istediğini söylemedi mi? Te Allah'ım...

Yaw Bu ümit denilen hayvanı nasıl programa çıkarırlar anlamıyorum.O kadar gıcık bir gerizekalı sinir oluyorum.Çakarın kuyruk acısı belli zaten.

hiç kimse hagi gibi olamaz artık daha iyi oynayabilir daha büyük kupalar kazandırabilir hagi 40 m den attıysa gelecek kişi kendi cezasahasından atabilir ama asla ve aslaHagi olamaz çünkü hagi bize hep ilkleri yaşattı benim jenerasyonumda olan ve Galatasarayın bugun ve geleceginde olucak olan bir çok taraftara futbolu sevdirdi cogumuz mahalle maçlarında kendimiz hagi gibi görmek istedik ona özendik

Ya millet bişe dicem niye bu transferler olunca yok 4 yılda bilmem kaç milyon €'yu bir oyuncuya bağlıyorsunuz gibisinden yorumlar yapılıyor. Bu adam dünya gözünde yüksek mevkilerde adam her zaman alıcısı çıkar ki 2 sene sonra bir turnuva var ve bu adam orada extra parlaması ile her türlü aldığın fiyattan fazla bonservise satarsın ki bu adam sana başarı getirebilir. Nereden bakarsan bak ekstra getirisi var yani.

Her aldigi futbolcudan kar yapmak isteyen mantik var turklerde ve herzaman zara yapan biziz .. Adam gelsin ya satmayi dusunmem bile .. Onun her attigi gol getirecegi basari para demektir

Beyler bana neden hep bir aksilik çıkacak gibi geliyor, bu his yüzünden uyuyamıyorum bile :o. İnanmak istiyorum, geldi diyorum. Bu his yine gitmiyor.

Eğer Sneijder "gelip Hagi olmak istiyorum" demişse ki A.Albayrak öyle diyor ve doğrudur o halde Sneijder'in "2 hafta daha zamanım var" olayı Inter ile ilgili olan para mevzusu için Inter'e karşı blof yapmasıdır.

Albayrak'i bile üzdüler.

Transfer Nöbeti

Albayrak'ın açıklaması niye yanlış olsun arkadaşlar? Hepimizin duymak istediğini söylemedi mi? Te Allah'ım...

Hocam öyle degil

Baskan konuştu açık etmedi sadece yuzde 95 dedi, bilmiyor muydu sanki bitti demesini?

Aribogan bağlandı hiç açık vermedi

Ama Albayrak fanatik bir taraftar gibi konuştu

Allah bilir şimdi başkanla konusuyordur...

Sent from my iPad using Tapatalk

Kulubun Ceo su neden Lutfi aribogan? Neden Abdurrahim albayrak degil?

kalite farki, konustugunu bilen biri , durusu, sogukkanliligi ile LUTFI ARIBOGAN

UNAL AYSAL ISI BILIYOR ARKADAS

yöneticilere yalvariyorum ne olur birakin ben basim kufuru ahmet cakar ben senin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt