Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kulubun Ceo su neden Lutfi aribogan? Neden Abdurrahim albayrak degil?

kalite farki, konustugunu bilen biri , durusu, sogukkanliligi ile LUTFI ARIBOGAN

UNAL AYSAL ISI BILIYOR ARKADAS

Kaliteden çok işinin ehli oldugu icin o herkesin bildigi uzman oldugu işi vardır Albayragın iyi niyetini suistimal ediyor basındakiler cok dogal adamdır albayrak

Bırakın bu maymunları sinirlenmeye bile değmez. Bunlarda konuşacak ki biz anlayacaz ne kadar büyüğüz şunların hallerine bakın utanmasalar ağlayacaklar.Özetle şimdi onlar düşünsün :D

30 milyon avro sanki bir yılda çıkacak.30'u 4'e bölersen 7-8 milyon euro gibi bir rakam ediyor.

Sneijder GELİP Hagi olmak istiyorum demişse bu iş çoktan bitmiştir agalar. Şunu da demeden geçemeyeceğim, Çok büyüksün bee HAGİ. :ayatollah:

Harika bir rol model ve 10 numaralar tarihinin en büyük örneklerinden biri.

Haa bir de k.çmn kenarı Alex var sahi nerede şimdi :D

Para var, planlama var alıyolar abicim.

He birileri tırsıyosa ara açılıyo, çıta yükseliyo diye onu bilemem......

Madem sneijder hagi gibi olmak istiyorum dedi niye öyleyse hala imzalamadı. :o

Iyice bunaldim bu transferden yarin netlessin yoksa umrumda bile olmayacak daha. Heyecan da kalmadi nerdeyse

Sneijder'i foruma taşıdım ama konuşmasına izin vermediniz , kalbini kırdınız adamın :sad007:

:D

hahah guluyor ve geciyorum .:ayatollah:

Gul de gecme ama, yabanci birisine zaten onun kendi geldigi yerden cikan seylerle hava atamazsin tam tersi kendi kulturunde olan seylerle ovunebilir onu etkileyebilirsin,onlar icin Armani resturanti hicbisy ifade etmez ama bizim yemeklerimiz cok sey ifade eder:ayatollah:

Her aldigi futbolcudan kar yapmak isteyen mantik var turklerde ve herzaman zara yapan biziz .. Adam gelsin ya satmayi dusunmem bile .. Onun her attigi gol getirecegi basari para demektir

Ben orada satmak gibi bir düşüncem yok iyi okursan. Orada niye 30-40 milyon€ bağlanılıyor diyor belki adam 1,5 sene sonra gidecek e hani 30-40 milyon gidiyordu. Bunu söylemek istiyorum.

Sneijdira 99999999$ ciksa bile enson yorum yapma hakkina sahip olan o azizin piyonlairna duser

Selamun Aleyküm beyler. Mutlu gördüm herkesi hayırdır :)

Eğer Sneijder "gelip Hagi olmak istiyorum" demişse ki A.Albayrak öyle diyor ve doğrudur o halde Sneijder'in "2 hafta daha zamanım var" olayı Inter ile ilgili olan para mevzusu için Inter'e karşı blof yapmasıdır.

En başından beri düşündüğüm şey bu. Sneijder bizimle anlaştı çoktan, Inter ile uğraşıyor şu an, yok ödemeler, yok sponsorluk vs. Dün Moratti ile karşılıklı atışır gibi açıklamalar yaptılar. Bizim tarafımızdan herşey bitti diye düşünüyorum. Orayı halledip gelecektir reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt