Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gamboçyalı ümit şaşkomboçuna bak lan

Eray Sözen ‏@eraysozen Dört sene kullanmayı planladığınız bir araç satın alırken, dört yıl içinde depoya ekleyeceğiniz benzini de hesaba katıyor musunuz?

Heheheh güzeldi :asd:

Adama niye küfrediyorsunuz arkadaşlar Ahmet Çakar kendi parasının çarçur edilmesini istemiyordur ondan.. :D

Ahmet Almış yanına Fenerli Ümit'i atıp tutuyorlar.. Bitiyorsun Ahmet Çakar bitiyorsun...

Transfer Nöbeti

Bu transfer bitmiş. Başkanın yine borsa morsa bilmemne planları vardır. Oralara bizim kafamız ermez. Erse zaten buralarda yorumla uğraşmaz, neyse gerisini getiremedim.

Ronaldinho için Milan ile görüştü Fatih Terim. Oradaki olumsuz referanstan dolayı veto etti.

Ben orada satmak gibi bir düşüncem yok iyi okursan. Orada niye 30-40 milyon€ bağlanılıyor diyor belki adam 1,5 sene sonra gidecek e hani 30-40 milyon gidiyordu. Bunu söylemek istiyorum.

yok yok ben sana zaten demek istemedim satma konusu genelinde yorumcularin hesabi

ümit bir yerleri tutusmuz sneijder gelir bizi kadi köyde öper diye ümit ben senin taaaaaaaaaaaaa

lan yatamıyorum sneijder geliyomu gelmiyomu bunu düşünmek istemiyorum hadi netleşsin şu işde rahatlıyalım abdürrahim albayrak allah razı olsun senden biraz olsun rahatladım

vay Arkadaş açıklayın be şu adamı artık açıklayın yahu

Arkadaslar disardaydim.. Albayrak olayina yetisemedim.. Ne oldu hayirdir?? biri kisaca anlatabilirse sevinirim..

sneijder albayraka bunu dediyse ve albayrakin agzindan kactiysa sneijder imzalamistir. hayirli olsun anammmmmmmmmmmmmm :D

Beyler telegolde bugun Sneijder'in karisi hakkinda adice muhabbet gecti ,adam yabanci nasil olsa duymaz diye bu kadar sallanmaz.Ben sikayet ettim sahsen rahatsiz olan arkadaslar burdan sikayetini bildirebilir.

Radyo Televizyon Üst Kurulu

Rasim Ozan Kütahyalı ‏@RasimOzan_K

Hoca maaşlı çalışan ama kulübün divan kurulu üyesi Aysal'dan bile eski üye...

o Hesap gercek mu? cünkü bu adam canli konusuyor twitter da yazior :D

Transfer Nöbeti

Gidip yatsam uyku tutmayacak

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt